Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proponuje 3 scenariusze:

1) Nie linkować. Dodać się do wykop, redtram i technorati. Strona na wordpress - dzięki temu dużo maszynek robi reprint od Ciebie. Do tego codziennie dodawać unikalną treść 1000-1500 znaków, która ma w sobie naturalne linki (follow) do innych różnych serwisów. 500 linków Yahoo.. Jeżeli serwis ma dwa miesiące to PR4 gwarantowany :)

2) Katalogować, kupować linki na stronach o podobnej treści ( w stopkach ). Mieć mało treści, ale często aktualizowanej na stronie. 50,000 linków w Yahoo. Spadek PR z 4 na 3 gwarantowany.

3) Linkować na każdej podstronie wielu ( 500++ ) w większości smieciowych serwisów. Mieć ponad 160,000 linków Yahoo. Nie aktualizować treści od roku. Mieć mniej niż 200 podstron. I utrzymać PR5.

A własnie, 1 scenariusz, to typowa filozofia blogów, nawet religia prawie.

I dużo tych błogów ostatnio w topach się porobiło. Niby taki blogger nie ma bladego pojęcia o seo,

linkuje desiątki obcych blogów BEZYNTERESOWNIE, poprostu, że ciekawe jemu sie wydają.

I siedzi w top na wiele hasel. Powiem więcej, mnie to nawet wydaje sie sprawiedliwie.

Jedna z moich stronek

w styczniu: spadek z PR=3 na Pr=2, miejsce 1 sie utrzymało

luty: całkowita zmiana leya, spadek na 2 miejsce, PR=2

kwiecień:kolejna zmiana leya i podstron, spadek na 3 miejsce

koniec kwietnia: spadek z PR=2 na PR=1 i awans na 2 miejsce :angry:

Domena ok. 3 lat, zmiany PR nie mają tu żadnego wpływu na SERPa.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Wszystkie moje katalogi oberwaly - PR0, to samo inne smietniki linkowane glownie z katalogow, co do innych stron to wydaje mi sie ze ten update jest chyba jednym ze sprawiedliwszych w ostatnim czasie, nie da sie juz tak prosto dostac PR5, to samo z nowymi domenami - juz nie dostaja PR3 na starcie ale czesto PR1 i PR2

• 4 miesiące temu...

Witajcie,

stary temat... W poście są wasze wypowiedzi z maja. Ja tymczasem już chyba mam nerwicę. Czy możecie coś napisać o PR. Czekam i czekam i nic. Już połowa września a tu nic się nie dzieje. Co o tym myślicie.

Wejdź i dodaj artykuł -> all.warszawa.pl

Pozdrawiam

rating

Witajcie,

stary temat... W poście są wasze wypowiedzi z maja. Ja tymczasem już chyba mam nerwicę. Czy możecie coś napisać o PR. Czekam i czekam i nic. Już połowa września a tu nic się nie dzieje. Co o tym myślicie.

weee nie strasz ludzi.

kurna wchodze i widze ze jest mój post z info o update. wprawdzie wypilem wczoraj piwko ale nie az tyle by nie pamiętac ze zalożylem w nocy temat ;-)

nie wiadomo co z tym updatem, powinien dawno być. Ostatnio też się sporo opóżnił

chodzą słuchy że moze już go nie będzie ale raczej ja w to nie wierze.

Zbyt mocno PR wzmocnił renomę Google by z niego zrezygnowali, uważam nawet że będą sie starali go zrehabilitować.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Z odświeżanie starych tematów powinno być jakieś ostrzeżenie... Niepotrzebny zamęt na forum.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności