Skocz do zawartości

Duży spadek w google

Sadam666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

Jestem włascicielem domeny ngage.com.pl . Pozycjonowałem ja sobie pod hasła ngage , n-gage . Korzystam z systemu :

www.linkme.pl ( 6 / 24 )

www.linkiseo.pl ( 3/24 ) .

Domena była dość wysoko w google ale teraz spadła bardzo nisko . Nawet po wpisaniu w google.pl adresu domeny mozna ja znalesć dopiero gdzies na 5 stronie .

Czym to jest spowodowane ? Dostałem jakis filtr czy coś ? :)

Wiem że było juz wiele podobnych tematów na forum ale przeciez kazdy ma troche inny problem.

Z góry dziekuję za odpowiedź

Nie jesteś jedyny. Ja przy okazji update PR dostałem filtr na trzy katalogi -40 pozycji na dowolną frazę, łącznie z nazwą katalogu.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Jak dawno serwis został zaindeksowany przez google?

Linkuj, Linkuj, Linkuj...

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Teraz jest zamieszanie w Google z powodu PR Update i różne rzeczy się dzieją.

dokładnie, duzo stron mi tez poleciało, wyszły z bagna za to te nie pozycjonowane ;-) Trzeba czekac to moze być filtr na 7 dni

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

IMHO. Fresh Site Bonus, piszesz że strona zaindeksowana w lutym, mamy początek maja około = 2,5 miesiąca = FSB.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

u mnie natomiast wszystkie pozycje do góry. W PR rewelacji nie ma ale ten akurat mnie całe g..o obchodzi więc ogólnie jestem happy

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

mi właśnie jedna strona wróciła z wycieczki, takiej kilkudniowej. ;) Naprawdę, nie ma się co podniecać, dopóki G kombinuje, będą sobie skakały :)

muzyka jest dla mnie bardzo ważna. Zwłaszcza, jeśli jest to dobra muzyka :)

Jedni lubią, inni nie... Ja mimo wszystko lubię czytać ebooki. Audiobooki też.

Zainwestuj w swobodę. Karty kredytowe dopasowane do każdego portfela.

Dość często spotykam sie z na tym forum z takimi rzeczami, jeszcze mi sie coś takiego nie przytrafiło ale mam pytanie, co kolega zle robił, co mogło być powodem? zbyt dużo ilość linków? brak systematyczności? czy może tak Mr G miał taki kaprys?

pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

mi właśnie jedna strona wróciła z wycieczki, takiej kilkudniowej. ;) Naprawdę, nie ma się co podniecać, dopóki G kombinuje, będą sobie skakały :)

No nie zawsze jest tak wesoło.

Dostałem filtra na całą domenę. Site jest w porządku (ponad 30K), bana nie ma.

Za to nie znajdziesz strony już prawie na żadne zapytanie oprócz nazwy domeny.

Filterek już siedzi 3 tygodnie i nadal regularnie Google wyindeksowuje wszystkie resztki zapytań.

Było sporo wejść z Google (co normalne), teraz prawie nic.

Obawiam, się że może potrwać co najmniej do następnego updatu.

Han, kolega nic złego nie musiał robić. Podobnych stron jest wiele, a zdecydowana większość gorsza pod każdym względem. Czasem dzieło przypadku, a czasem wystarczy że nasz Gogielek dopoatrzy się gdzieś duplicated content i po rybkach. A tego nie upilnujesz.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności