Skocz do zawarto艣ci

SOUL indexer - zaindeksuj skutecznie swoje linki

killerbees1982

Rekomendowane odpowiedzi

Cze艣膰 wszystkim.聽

Chcia艂bym przedstawi膰 ka偶demu nowy indexer link贸w czyli https://soulindexer.com

Nie b臋d臋 pisa艂 co robi bo ka偶dy to wie. Kilka fakt贸w z obserwacji:

- Indeksowanie PBN generowanych przez AI w granicach 80-100% (paczki po 100 link贸w)

- Indeksowanie Tier 2 w postaci for贸w w okolicach 60% (paczki po 100 link贸w)

Indexer posiada wbudowany automatyczny system sprawdzania zaindeksowania. Pierwsze sprawdzenia odbywaj膮 si臋 w okresie od 24-72 godziny po dodaniu paczki. Ostatnie sprawdzenie po oko艂o 2 tygodniach. Macie na bie偶膮co podany % zaindeksowania wi臋c nie trzeba codziennie tego sprawdza膰.

Dane firmy:

dolp.pl 艁ukasz Weso艂owski

ul. Jarz臋binowa 10a

11-010 W贸jtowo

NIP:7393156747

Edytowane przez killerbees1982
poprawa
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

I jak tam - testowa艂 ju偶 kto艣 z Was ten Indeksera i mo偶e si臋 podzieli膰 jego skuteczno艣ci膮 lub jej brakiem聽馃榿

HTTP 200 us艂ugi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwis贸w www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca monta偶u i instalacji komory normobarii

Odno艣nik do komentarza

3 minuty temu, Mion napisa艂(a):

I jak tam - testowa艂 ju偶 kto艣 z Was ten Indeksera i mo偶e si臋 podzieli膰 jego skuteczno艣ci膮 lub jej brakiem聽馃榿

Jako autor rozwi膮zania mog臋 co jedynie wklei膰 kawa艂ek screena skuteczno艣ci z ostatnich dni. Je艣li chodzi o kolumn臋 Indexed Percetage to oznacza ona ilo艣膰 zaindeksowanych link贸w w danym projekcie :)

Screenshot (1).png

Odno艣nik do komentarza

4 minuty temu, killerbees1982 napisa艂(a):

ako autor rozwi膮zania mog臋

Interesuj臋 mnie raczej opinie niezale偶nych user贸w z PiO o ile takowi s膮 馃

HTTP 200 us艂ugi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwis贸w www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca monta偶u i instalacji komory normobarii

Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, Mion napisa艂(a):

Interesuj臋 mnie raczej opinie niezale偶nych user贸w z PiO o ile takowi s膮 馃

To zrozumia艂e. W ka偶dym razie zapraszam na LinkedIn gdzie na bie偶膮co opisuj臋 co i jak :)聽Nie wiem czy z PiO kto艣 si臋 zarejestrowa艂, ale je艣li takowi s膮 to jak najbardziej konstruktywna krytyka zawsze si臋 przyda. Lecz wiem, 偶e projekt dzia艂a i ma si臋 dobrze bo widz臋 to po statach.

Odno艣nik do komentarza

Od tego powinien zacz膮膰 ofert臋 na Pio je艣li faktycznie jest pewien skuteczno艣ci swojego indeksera 馃

W dniu 13.04.2024 o 21:25, killerbees1982 napisa艂(a):

W ka偶dym razie zapraszam na LinkedIn

No c贸偶 my nie jeste艣my z LinkedIn, ale PIO 馃え

Odno艣nik do komentarza

Wida膰, 偶e wydawcy tego indeksera nie zale偶y na u偶ytkownikach z PiO skoro olewa temat ... i sugesti臋.

23 godziny temu, SEOsklep24.pl napisa艂(a):

mo偶e jaki艣 kod na pocz膮tek, ch臋tnie przetestujemy

馃檭

Odno艣nik do komentarza

Nie rozumie tego twojego sarkazmu 馃え

Jak dot膮d w przeciwie艅stwie do innych indeser贸w np @s_matysik masz 偶adnej opinii o swoim produkcie poza swoimi zachwaleniami, wiec nie wiem komu bardziej powinno na tym zale偶e膰...聽 Ale Tw贸j cyrk, twoje ma艂py聽 馃榿

Odno艣nik do komentarza

22 minuty temu, Mion napisa艂(a):

Nie rozumie tego twojego sarkazmu 馃え

Jak dot膮d w przeciwie艅stwie do innych indeser贸w np @s_matysik masz 偶adnej opinii o swoim produkcie poza swoimi zachwaleniami, wiec nie wiem komu bardziej powinno na tym zale偶e膰...聽 Ale Tw贸j cyrk, twoje ma艂py聽 馃榿

Ale tu nie chodzi o 偶aden sarkazm. Napisa艂em, aby艣 za艂o偶y艂 konto w serwisie i napisa艂 mi w PM sw贸j nick to dopisz臋 gratisowe punkty - wi臋c nie wiem co tu jest niezrozumia艂e. Poza tym rozumiem, 偶e zawsze za darmo to najlepsza cena, ale nie oszukujmy si臋 35 z艂 brutto za pakiet 500 link贸w to dla "pozycjonera" nie powinna by膰 wyg贸rowana kwota je艣li nawet mia艂by wyda膰 j膮 na testy. Nikogo nie zmuszam.

Odno艣nik do komentarza

6 minut temu, killerbees1982 napisa艂(a):

ale nie oszukujmy si臋

No nie oszukujmy si臋 za produkt o zerowej liczb臋 wiarygodnych聽 opinii 35 z艂 to ca艂kiem sporo 馃え

S艂ysza艂e艣 kiedy艣 o tak zwanym聽 Free Tier ? Je艣li nie zapraszam do AWS : https://aws.amazon.com/free/

_ EOT _

Odno艣nik do komentarza

3 godziny temu, Mion napisa艂(a):

zerowej liczb臋 wiarygodnych聽 opinii 35 z艂 to ca艂kiem sporo

tanio jak barszcz przy za艂o偶eniu ze biznes skaluje si臋 na rynku EN a nie PL (podobnie jak surfer).

potestujesz i przestaniesz zgredzi膰. .. nie b膮d藕 pradziad

Agencja marketingowa Semgence聽istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie dzia艂a艅 SEO dla wielu firm ma艂ych i du偶ych. Prowadzimy te偶 kampanie Google Ads - niedawno zostali艣my sie Partnerem Google spe艂niaj膮c odpowiednie kryteria. Betapoint

Odno艣nik do komentarza

Wiem, 偶e 35 z艂 to jest tanio, ale podej艣cie do聽 klienta zniech臋ca przynajmniej mnie 馃

Odno艣nik do komentarza

11 minut temu, Mion napisa艂(a):

zniech臋ca przynajmniej mnie

nie ma og艂ady an rynku - linki robi艂 400 lat ;)

• Like 1

Agencja marketingowa Semgence聽istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie dzia艂a艅 SEO dla wielu firm ma艂ych i du偶ych. Prowadzimy te偶 kampanie Google Ads - niedawno zostali艣my sie Partnerem Google spe艂niaj膮c odpowiednie kryteria. Betapoint

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋. Warunki u偶ytkowania Polityka prywatno艣ci