Skocz do zawartości

SOUL indexer - zaindeksuj skutecznie swoje linki

killerbees1982

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. 

Chciałbym przedstawić każdemu nowy indexer linków czyli https://soulindexer.com

Nie będę pisał co robi bo każdy to wie. Kilka faktów z obserwacji:

- Indeksowanie PBN generowanych przez AI w granicach 80-100% (paczki po 100 linków)

- Indeksowanie Tier 2 w postaci forów w okolicach 60% (paczki po 100 linków)

Indexer posiada wbudowany automatyczny system sprawdzania zaindeksowania. Pierwsze sprawdzenia odbywają się w okresie od 24-72 godziny po dodaniu paczki. Ostatnie sprawdzenie po około 2 tygodniach. Macie na bieżąco podany % zaindeksowania więc nie trzeba codziennie tego sprawdzać.

Dane firmy:

dolp.pl Łukasz Wesołowski

ul. Jarzębinowa 10a

11-010 Wójtowo

NIP:7393156747

Edytowane przez killerbees1982
poprawa

I jak tam - testował już ktoś z Was ten Indeksera i może się podzielić jego skutecznością lub jej brakiem 😁

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

3 minuty temu, Mion napisał(a):

I jak tam - testował już ktoś z Was ten Indeksera i może się podzielić jego skutecznością lub jej brakiem 😁

Jako autor rozwiązania mogę co jedynie wkleić kawałek screena skuteczności z ostatnich dni. Jeśli chodzi o kolumnę Indexed Percetage to oznacza ona ilość zaindeksowanych linków w danym projekcie :) 

Screenshot (1).png

4 minuty temu, killerbees1982 napisał(a):

ako autor rozwiązania mogę

Interesuję mnie raczej opinie niezależnych userów z PiO o ile takowi są 🫡

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

2 minuty temu, Mion napisał(a):

Interesuję mnie raczej opinie niezależnych userów z PiO o ile takowi są 🫡

To zrozumiałe. W każdym razie zapraszam na LinkedIn gdzie na bieżąco opisuję co i jak :) Nie wiem czy z PiO ktoś się zarejestrował, ale jeśli takowi są to jak najbardziej konstruktywna krytyka zawsze się przyda. Lecz wiem, że projekt działa i ma się dobrze bo widzę to po statach.

Od tego powinien zacząć ofertę na Pio jeśli faktycznie jest pewien skuteczności swojego indeksera 🤠

W dniu 13.04.2024 o 21:25, killerbees1982 napisał(a):

W każdym razie zapraszam na LinkedIn

No cóż my nie jesteśmy z LinkedIn, ale PIO 🤨

Widać, że wydawcy tego indeksera nie zależy na użytkownikach z PiO skoro olewa temat ... i sugestię.

23 godziny temu, SEOsklep24.pl napisał(a):

może jakiś kod na początek, chętnie przetestujemy

🙃

Nie rozumie tego twojego sarkazmu 🤨

Jak dotąd w przeciwieństwie do innych indeserów np @s_matysik masz żadnej opinii o swoim produkcie poza swoimi zachwaleniami, wiec nie wiem komu bardziej powinno na tym zależeć...  Ale Twój cyrk, twoje małpy  😁

22 minuty temu, Mion napisał(a):

Nie rozumie tego twojego sarkazmu 🤨

Jak dotąd w przeciwieństwie do innych indeserów np @s_matysik masz żadnej opinii o swoim produkcie poza swoimi zachwaleniami, wiec nie wiem komu bardziej powinno na tym zależeć...  Ale Twój cyrk, twoje małpy  😁

Ale tu nie chodzi o żaden sarkazm. Napisałem, abyś założył konto w serwisie i napisał mi w PM swój nick to dopiszę gratisowe punkty - więc nie wiem co tu jest niezrozumiałe. Poza tym rozumiem, że zawsze za darmo to najlepsza cena, ale nie oszukujmy się 35 zł brutto za pakiet 500 linków to dla "pozycjonera" nie powinna być wygórowana kwota jeśli nawet miałby wydać ją na testy. Nikogo nie zmuszam.

6 minut temu, killerbees1982 napisał(a):

ale nie oszukujmy się

No nie oszukujmy się za produkt o zerowej liczbę wiarygodnych  opinii 35 zł to całkiem sporo 🤨

Słyszałeś kiedyś o tak zwanym  Free Tier ? Jeśli nie zapraszam do AWS : https://aws.amazon.com/free/

_ EOT _

3 godziny temu, Mion napisał(a):

zerowej liczbę wiarygodnych  opinii 35 zł to całkiem sporo

tanio jak barszcz przy założeniu ze biznes skaluje się na rynku EN a nie PL (podobnie jak surfer).

potestujesz i przestaniesz zgredzić. .. nie bądź pradziad

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wiem, że 35 zł to jest tanio, ale podejście do  klienta zniechęca przynajmniej mnie 🤠

11 minut temu, Mion napisał(a):

zniechęca przynajmniej mnie

nie ma ogłady an rynku - linki robił 400 lat ;)

• Like 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint