Skocz do zawartości

pytanie o linki

sebus79

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jeśli wybrałem złe miejsce to z góry przepraszam i wrzućcie do kosza.

Chciałem się zapytać czy warto kupić, np na allegro, ofertę umieszczenia linku na stronie, która ma ponad 450.000 podstron? Link byłby umieszczonyw stopce strony, co oznacza, że na każdej z podstron by się wyświetlał.

Nie chcę tutaj podawać adresu stronki, aby nie być posądzonym o reklamę, ale faktycznie po wpisaniu w google: site:ADRES STRONY wyskakuje, że jest 459.000.

Pytam, bo nie wiem, jak google potraktuje coś takiego? Wiem, że należy dodawać około 10 linków dziennie, a tutaj nagle jednorazowo 450.000? A może to 10 linków musi być z różnych stron (IP) i wtedy to 450.000 nie ma znaczenia (i nie dostanę kary od google)

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam!

sebus79

Wartość tych linków jednak będzie znikoma, dużo lepiej mieć 10 linków z różnych domen niż 459 000 z jednej.

tak to prawda, nie da się ukryć że te tysiące podstron to pewien chwyt reklamowy. W/g mnie to istotne byś był na home page a czy bedziesz na tych 459.000 to juz se możesz darowac jeśli przez to cena jest dużo wyzsza

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Jeśli zdecydujesz się zakupić linki wydaj trochę więcej pieniędzy, żeby były dłużej na podstronach. Da to więcej niż kupowanie tysięcy linków w księgach gości na 10 dni, gdzie G zdąży zindeksować znikomy % po czym i tak po chwili je wyrzuci - już nie mówię o małej wartości linków księgach gości:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności