Skocz do zawartości

Pytanie o strone domową skryptu i skiny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Bardzo niedawno trafiłem na ten skrypt katalogu stron i naprawdę jestem pod dużym wrażeniem.

Mam kilka pytań:

1. Dlaczego strona https://mini.otwarty.pl/ nie działa ? Właściwie bardziej interesuje mnie dlaczego pod w/w adresem nie ma informacji dlaczego nie działa (bo to że nie działa, cóż czasem się zdarza)? Czy projekt został zarzucony ? strona przeniesiona ? autor nie ma czasu ?

2. Wobec powyższego czy gdzieś w sieci istnieje FAQ ? Czy jedynie to forum spełnia po części tę rolę ?

3. Czy istnieją jakieś skiny / templatki dla tego skryptu ? Wiem że pewnie powiecie, że za dużo wymagam - na swoją obronę napiszę że dzisiaj większość CMS czy darmowych skryptów szczególnie tych popularnych ( a przecież mini.otwarty zalicza się do popularnych) ma w swojej ofercie przynajmniej kilka templatek.

4. Przeglądając różne wersje mini.otwarty spotkałem się, na wielu stronach, z wyglądem jak na https://www.mini.yats.pl/ (z góry przepraszam autora jeśli sobie nie życzy podawania linka w tym kontekście - to tylko przykład) . Czy to jest jakaś gotowa templatka ? Jeśli tak to gdzie ją można ściągnąć ?

Dziękuję i pozdrawiam

Marek.

Zarzucony niekoniecznie, kod jest przejrzysty wiec kazdy na wlasna reke probuje go ulepszyc. Na tym forum jest mnostwo info na temat katalogu.

Skinow nigdzie nie widzialem, istnieje przerobiona wersja (link ktory podales) ktos zawiera w sobie sporo zmian w porownaniu do oryginalu. Nie wiem gdzie mozna sciagnac ale jak poszukasz na forum to na pewno znajdziesz.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności