Skocz do zawartości

zachęta do klikan

max110

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatanio czytałem sobie artykuły o zarabianiu w necie i na jednej stronie znalazłem cos w stylu.

Syndrom psa ogrodnika to nie dac komuś zarobić. Polega to m.in. na tym, żeby jak jest jakaś strona do rejestracji www.costam.pl/iduzytkownika to osoba kasuje id uzytkownika, żeby on nie zarobił. Podobnie jest w reklamach google. Można je zobaczyć po prawej stronie. Pod opisem widnieje adres strony. Można kliknąc w reklamę i dac zarobić autorowi strony lub wpisać ardes do przeglądarki.

Czy Ty też masz syndrom psa ogrodnika?

I pod tym kolejne reklamy adsense.

Szkoda, że nie pamiętam strony, ale przyznam się, że sam kliknąłem w te reklamy, żeby dać gościowi zarobić.

czy coś takiego jest legalne i zgodne z regulaminem google?

No cóż etykietowanie reklam to to nie jest. Z tego co mówisz wygląda to nawet jak artykuł przerwany reklamami adsensa. Niby legalnie, ale jakby reklamodawca/życzliwy użytkownik zgłosił do G to ban jak się patrzy. (podejrzewam, że ban, być może tylko warn, nie wiem nigdy nie namawiałem)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Jeśli chodzi o syndrom polaczka cwaniaczka to znam jeszcze inny lepszy. Jak są łańcuszki gg to dostałem że potrzebujący wojtek i żeby mu pomóc kliknij w reklamy po prawej stronie. A jak sie weszło to tam jakieś pierdoły o tym niby wojtku i reklamy google;)

Tylko jednego nie przewidzieli chyba. Najbardziej podejrzane będzie, gdy 50% ludzi wchodzących na tą stronę kliknie w reklamy.

jestem tylko ciekawy ile osób dostało ten łańcuszek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności