Skocz do zawartości

Przypadkiem

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

śledczy Normanos do odznaczenia

he he :D

a to zupełnie przypadkiem. odrzuciło mi jakiegos maila z wp.pl z komunikatem, że cos w domenie mu nie pasi. podany był adres na wp.pl z opisem dlaczego. a tam własnie był link do tej strony :)

szablon pewnie, ja używam wielu szablonów, bo cos mi grafika nie bardzo wychodzi, on pewnie tez

nie mam nic przeciwko szablonom ale własnie takie przypadki uświadamiaja mi, że nigdy nie kupie szablonu dla poważnego serwisu. dla jakis domówek, mniejsyz stron etc. czemu nie, ale dla firmy/hostingu/duzego serwisu juz nie.

nie mam nic przeciwko szablonom ale własnie takie przypadki uświadamiaja mi, że nigdy nie kupie szablonu dla poważnego serwisu. dla jakis domówek, mniejsyz stron etc. czemu nie, ale dla firmy/hostingu/duzego serwisu juz nie.

dokladnie tak

poza tym w cenie szablonu jak mysle mozna zamowic sobie layout niepowtarzalny.. no ale nie kazdemu chce sie potem go skladac etc

Moj szablonik legalnie nabylem w templatemonster.com

ee spox, luz, nikt tu przecież o plagiat nie posądzał. w dzisiejszych czasach trzeba wziąć pod uwage, że bardzo, bardzo dużo ludzi kupuje gotowe template'y.

Wiem, ale nie myslalem ze tak szybko ktos znajdzie druga strone na takiem samym szablonie.

Moj szablonik legalnie nabylem w templatemonster.com

ee spox, luz, nikt tu przecież o plagiat nie posądzał. w dzisiejszych czasach trzeba wziąć pod uwage, że bardzo, bardzo dużo ludzi kupuje gotowe template'y.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Wiem, ale nie myslalem ze tak szybko ktos znajdzie druga strone na takiem samym szablonie.

no i własnie o to mi chodziło pokazując ten adres. zupełnie przypadkowo na to trafiłem.

no to tyle EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności