Skocz do zawartości

pytanko o mape witryny

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem nówka tutaj :)

mam pytanie następującej treści - chce zrobić na swoja stronce mapke witryny ale w sposób następujący:

(fraza kluczowa)-dział 1

(fraza kluczowa)-dział 2

(fraza kluczowa)-dział 3

(fraza kluczowa)-dział 4

i tak dalej

i tak dalej

czy w jakiś sposób mi to może przeszkodzić lub pomóc w googlarce ?

w końcy x razy wystąpia w linkach te same słowa na początku (fraza kluczowa)

z góry dzięki za podpowiedzi :D

Przepisy kulinarne[/url]

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może żle sforułowałem ma to tak wyglądać

(fraza kluczowa)-(nazwa działu/poddziału)-link1

(fraza kluczowa)-(nazwa działu/poddziału)-link2

(fraza kluczowa)-(nazwa działu/poddziału)-link3

chodzi o to że w ciągu słów bedzie sie powtarzała fraza kluczowa na początku a potem będą następować wyrazy określające nazwy działów / poddziałów.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tak fraza kluczowa będzie taka sama

użycie obok siebie kilku takich samych

wyrazów może spowodować że

na dany wyraz zostanie nałożony filtr...

najlepiej używać danej frazy w różnych kontekstach i

miejscach na stronie...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

użycie obok siebie kilku takich samych  

wyrazów może spowodować że  

na dany wyraz zostanie nałożony filtr...

o qrcze ;) właśnie odpaliłem na swojej stronie mape witryny mozesz looknąć i zobaczyc czy coś takiego kwalifikuje sie na filtr ???

https://www.smacznie.com/index.php?option=c...d=815&Itemid=31

wiadomość z ostatniech chwili :D troszkę sie przestraszyłem i zmodyfikowałem mapke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności