Skocz do zawartości

Roznica wynikow w Szukaj w Internecie i Szukaj na stronach kategorii

daslo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przegladajac wyniki jednej z pozycjonowanych stron zastanawia mnie roznica miedzy miejscami w SERPie. Otoz to strona www.vista.pl przy frazie "windows vista" dla "Szukaj w Internecie" jest na 8 miejscu https://www.google.pl/search?hl=pl&q=wi...=Szukaj&lr= ... dla "Szukaj na stronach kategorii: język polski" https://www.google.pl/search?hl=pl&q=wi...=Szukaj&lr= (przy tej samej frazie oczywiscie) nie tylko nie jest na 8 miejscu (a winna byc ciut wyzej) ale w ogole jej nie ma w TOP50. Z czego to moze wynikac?

wiesz co poruszałem ten temat dwukrotnie - poszukaj w szukajce, niestety nie udało mi ę uzyskać konkretnej informacji.Moje jedyne spostrzezenie jest takie że takie róznice wynikają pojawiają sie gdy frazy nie mozna zdefiniowac czy to polska czy angielska.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

wiesz co poruszałem ten temat dwukrotnie - poszukaj w szukajce, niestety nie udało mi ę uzyskać konkretnej informacji.Moje jedyne spostrzezenie jest takie że takie róznice wynikają pojawiają sie gdy frazy nie mozna zdefiniowac czy to polska czy angielska.

Heh, no generlanie to byloby nawet sensowne z ta roznica, ze spodziewalbym sie, ze strona nie bedzie sie pojawiala w anglojezycznym SERPie a w polskojezycznym. Tutaj jest sytuacja kompletnie inna.

Serdecznie dziekuje za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności