Skocz do zawartości

SeoMatch.net - Najlepsze narzędzie do pozycjonowania, optymalizacji i copywriting!

SeoMatch

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Chcemy podzielić się z Wami naszym najnowszym projektem – stroną internetową, która zrewolucjonizuje sposób, w jaki podchodzicie do pozycjonowania w Google, copywritingu, optymalizacji oraz wyszukiwania słów kluczowych!

🌐 Co oferujemy?

1. Zautomatyzowane Pozycjonowanie – Dzięki naszym zaawansowanym algorytmom, Twoja strona zyska wyższe pozycje w wynikach wyszukiwania Google. Wszystko odbywa się automatycznie, co pozwala zaoszczędzić czas i zasoby.

2. Profesjonalny Copywriting – Tworzenie treści nigdy nie było prostsze. Nasze narzędzia pomogą Ci generować teksty, które są nie tylko atrakcyjne dla czytelników, ale również zoptymalizowane pod kątem SEO.

3. Wyszukiwanie Słów Kluczowych – Nasze narzędzie do analizy słów kluczowych pomoże Ci znaleźć najbardziej efektywne frazy, które przyciągną ruch na Twoją stronę. Dajemy Ci dostęp do najnowszych danych i trendów, aby Twoje treści zawsze były na czasie.

📈 Dlaczego warto nas wybrać?

Oszczędność czasu i pieniędzy – Automatyzacja procesów pozwala skupić się na rozwoju biznesu, a nie na technicznych aspektach SEO.
Profesjonalizm – Korzystamy z najnowszych technologii i trendów w branży, aby zapewnić najwyższą jakość usług.
Wsparcie – Nasz zespół jest zawsze gotowy, aby pomóc i doradzić. Dbamy o naszych klientów i ich sukces.

Użytkownicy korzystający z naszych narzędzi cieszą się stronami wypozycjonowanymi na głównych stronach Google!

Jeśli chcesz, aby Twoja strona internetowa była widoczna w sieci, przyciągała więcej użytkowników i generowała większe zyski, zapraszamy do odwiedzenia naszej strony i skorzystania z naszych usług!

🔗 https://seomatch.net/

Dołącz do grona zadowolonych użytkowników już dziś i zobacz, jak zmienia się Twoja strona!
Dla pierwszych 20 osób kod "optymalizacja" dający kredyty na test!

Pozdrawiamy,
SeoMatch.net

spacer.png

spacer.png

• Confused 1

16 godzin temu, SeoMatch napisał(a):

Zautomatyzowane Pozycjonowanie – Dzięki naszym zaawansowanym algorytmom, Twoja strona zyska wyższe pozycje w wynikach wyszukiwania Google. Wszystko odbywa się automatycznie, co pozwala zaoszczędzić czas i zasoby.

Czy dajecie na to gwarancję? Jeśli:

• Tak - sprawdzę :)
  • Nie - po co kłamać od samego początku?

Oszczędność czasu i pieniędzy – Automatyzacja procesów pozwala skupić się na rozwoju biznesu, a nie na technicznych aspektach SEO.

Niestety kwestii technicznych nie idzie (łatwo) zautomatyzować, bo do każdej strony trzeba podejść indywidualnie. Chociażby z samym JavaScript jest dużo zabawy.

Profesjonalizm – Korzystamy z najnowszych technologii i trendów w branży, aby zapewnić najwyższą jakość usług.

Czyli jakich? Serio mnie to ciekawi :D

Dołącz do grona zadowolonych użytkowników już dziś i zobacz, jak zmienia się Twoja strona!

Ciekawy jestem ilu ich jest od stycznia, bo domena seomatch.net została zarejestrowana 10 stycznia. 16 stycznia pojawił się fanpage, a w google pierwsza najstarsza wzmianka jest z 20h jako profil na wykopie. Ilu jest zadowolonych klientów?

Proszę nie odbierać tego jako atak, po prostu jestem ciekawy tej pewności :)

• Like 1

Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji ->

dzięki    

17 godzin temu, SeoMatch napisał(a):

Dzięki naszym zaawansowanym algorytmom,

To użyjcie ich do odnalezienia właściwego działu na forum ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Reklamując jakiś projekt warto podać dane osoby / firmy odpowiedzialnej. Bez tego nie wiemy czy wrocił @Kojotek_OX czy to jego syn 🤪

• Like 1

W dniu 18.05.2024 o 16:48, SeoMatch napisał(a):

Pozdrawiamy

Euzebiuszu - Musisz się zadowolić tym, że nas pozdrawiają  😁

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

2 godziny temu, okazwłoka napisał(a):

Bez tego nie wiemy czy wrocił @Kojotek_OX czy to jego syn 🤪

Matko Boska! Czy już ruszać na kolanach do Jasnej Góry?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

I tak usługa osiągnęła szczyt zjab**nia  już na starcie  - Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą -   🤮

W dniu 19.05.2024 o 09:33, Harry napisał(a):

Czy dajecie na to gwarancję? Jeśli:

Nigdy nie ma gwarancji, wszystko zależy od wielu współczynników w tym tematyki, sposobu użycia narzędzia oraz konkurencji.

Mamy już kilku klientów którzy osiągnęli TOP 1-3, w tym jeden klient z branży nieruchomości. Zachęcamy do przetesowania

Niestety kwestii technicznych nie idzie (łatwo) zautomatyzować, bo do każdej strony trzeba podejść indywidualnie. Chociażby z samym JavaScript jest dużo zabawy.

Prawda, teraz dużą rolę odgrywa wydajność (Core Web Vitals). Nasze narzędzie przyspiesza proces tworzenia zawartości na stronie.

Czyli jakich? Serio mnie to ciekawi :D

W przypadku AI to mamy kilka własnych dotrenowanych modeli które fajnie sobie radzą z zadaniem. Nie opieramy się tylko na OpenAI tak jak to robi konkurencja.
Jeżeli chodzi o stack technologiczny to używamy wszystkich rozwiązań od Microsoft a cała nasza aplikacja jest zbudowana w większości z Web Assembly dzięki czemu wszystko fajnie i szybko działa.

Ciekawy jestem ilu ich jest od stycznia, bo domena seomatch.net została zarejestrowana 10 stycznia. 16 stycznia pojawił się fanpage, a w google pierwsza najstarsza wzmianka jest z 20h jako profil na wykopie. Ilu jest zadowolonych klientów?

Obecnie mamy ponad 500 użytkowników, wielu z nich dało nam cennych feedback jak i również ocenę wygenerowanych treści. Dodatkowo z narzędzia korzysta kilka agencji które mają wielu klientów, ostatnio dostałem analizę ruchu i dzięki wygenerowanej treści ruch się zwiększył.
Jest to narzędzie jak młotek, dzięki niemu kowal szybciej pracuje. Tak samo tutaj, dzięki temu robisz więcej, lepszych treści. Zaoszczędzony czas możesz poświęcić na nowych klientów lub chwilę odpoczynku 

18 godzin temu, okazwłoka napisał(a):

Reklamując jakiś projekt warto podać dane osoby / firmy odpowiedzialnej. Bez tego nie wiemy czy wrocił @Kojotek_OX czy to jego syn 🤪

Obecnie ten projekt działa na działalności niezarejestrowanej. Przez kilka miesięcy skupiliśmy się nad dopracowaniem projektu zamiast promowaniem czegoś co nie jest skończone.
Więcej danych można uzyskać po zalogowaniu i skontaktowaniu się z nami.

Dziękujemy wszystkim za feedback!
Ten temat oraz reklama naszej usługi jest eksperymentem, AI znalazło to forum, zrobiło szybki research i opisało naszą usługę na podstawie samej strony głównej.

Wnioski testu:
- Super znalazło miejsca gdzie można zareklamować usługę
- Zrobił sam konto i je aktywował
- Znalazł miejsce (dział) gdzie można napisać temat
- Średnio opisał projekt.

Uznajemy to za sukces, niedługo będzie to narzędzie dostępne u nas! 

6 godzin temu, SeoMatch napisał(a):

Uznajemy to za sukces, Znalazł miejsce (dział) gdzie można napisać temat

Znalazł, ale błędnie poza tym Takie coś to Xrumer robił wiele lat temu, więc gdzie ten sukces widzisz 😆

W dniu 21.05.2024 o 21:02, okazwłoka napisał(a):

widzicie

Na razie widzę stronę bez polityki prywatności, regulaminu itp. Rozumiem, że projekt nie będzie dostępny charytatywnie.

Ja nie kupuję nic na takich stronach a w obecnych czasach to nie rejestruję się, bo a nuż macie siedzibę w Moskwie.

Na upartego jak was dopadnie odpowiedni urząd, to będą kary.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 3 tygodnie później...
W dniu 19.05.2024 o 19:52, okazwłoka napisał(a):

A czy ja gdzieś odszedłem ? - Ja cały czas jestem i byłem :)  

Sorry za offtopic 

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)