Skocz do zawartości

Hosting, hosting...

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

kempez

szukasz pro rozwiązań za bezcen - polecam rynek USA

w polsce z pingami ponizej 50 ms za taką cenę będziesz miał admina gimnazjalistę na resellerku z niemiec, stabilnie, szybko, ale jak sie pojawi kłopot to jesteś sam

na twój pakiet minimum to 200 zł netto (250 brutto) i do admina mozesz dzwonić "za 5min dwunasta" w sylwestra zeby mu życzenia złożyć i odbierze - ja tak ostatnio zrobilem w kei :D

Witam!

Cyberdusk? Najlepiej zamów konto testowe i powalcz z nim. Ja probowałem skorzystać z ich usługi ale już nie wiem z czym miałem dokładnie problemy bo hurtowo sprawdzałem oferty. W każdym bądź razie na długo u nich nie zawitałem. Ja polecam 8p.pl. Jedyny minus to serwery w USA(wiekszy ping), ale tak to naprawdę wszystko idealnie. Wszystkie Twoje parametry spełnione i jeszcze tanio :D

Witam.

Wlasnie szukam nowego hostingu bo www.domenomania.pl juz przegina.

No to masz pierwsza padaczke.

Ja polecam Netlooka.... mam u nich konto jakies 5 miesiecy i jak do tej pory nie bylo zadnych problemow...na maila odpowiadaja blyskawicznie.. doradza i pomoga w razie problemow.. uptime serwera mam 100% ani razu mnie nie zawiodl a i ceny nie sa najgorsze... wiadomo za 40 zl nie bedzie 12 GB transferu miesiecznego...

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

• 10 miesięcy temu...
https://www.netmark.pl/

co sadzicie o tym?

Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle ale nie miałem okazji testować u nich konta.

Ja miałem, a raczej mam okazję :D

Od roku mam u nich konto na którym trzymam zdjęcia do allegro, sklep i trochę innych głupot.

Na początku było trochę problemów i uptime taki sobie, ale od sierpnia 2007 (tak na oko) nie mam zastrzeżeń.

Za te pieniądze nie znalazłem nic lepszego, mało ograniczeń, a z adminami idzie się dogadać.

Skoro odgrzewacie archiwalny temat, to i ja powiem, że mam serwerem na Netmarku i też się zgodzę, że nie ma problemów. Fakt, że trzymam tam zaplecze drugiego stopnia - to mniej ważne, ale chyba nikt nie myśli trzymać ważnych stron na serwerze za 30 zł, prawda?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności