Skocz do zawartości

Kill Bill wrócił

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zżyjesz odbierz pw do zobaczenia

Jeszcze żyjesz :) dawaj na kawę 

Edytowane przez Kil Bill

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Erbit napisał(a):

Dzwonił, dzwonił... już wiem kiedy się spotkamy. Muszę Ci nakopać do 4 liter tak po starej znajomości ;) ;) ;)

Ukochamy się jak zawszę ciesz się że żyjesz jaki piękny swiat Krzysio z Google moze przyjdzie zadzwoń jutro stary zobaczymy się nic nie jest bardziej piękne puszcze ci filmik Z urli uważaj kiedy byłeś piękny i młody :) buziak i do zobaczenia

Wybacz kop mi w du... musiałem się schować żeby te Polskie barany nie donosiły

Edytowane przez Kil Bill

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

@Beerbant weź szwynio zajrzyj bo Kill Cię poszukuje ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, zgred napisał(a):

@Beerbant weź szwynio zajrzyj bo Kill Cię poszukuje ;)

Dzwonie do niego raz w roku sentymenty trzymają

Roberta Wiertla musze znaleźć to cichy uczciwy i moim zdaniem najwyższej wody spec od Seo pokorny.

Dzieki Zgred do Krzysia zadzwonie moze mi starczy sił w chorobie zobaczyć się z nim to świetny pomysł dziękuje

Krzysiek chodz na flachę wyzywam Cię publicznie :) szacun stary .

Edytowane przez Kil Bill
  • Like 1

9 godzin temu, Kil Bill napisał(a):

do Krzysia zadzwonie

wczoraj na strzelnicy szalał ... pewnie znowu coś wyrywał na kwadrat ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lo Jesssusie :) Killek :)

W dniu 26.05.2024 o 23:15, Erbit napisał(a):

Dzwonił, dzwonił...

Ja Ci przydzwonie za tak głęboki zakopanie :)

W dniu 23.05.2024 o 21:29, Nikonem napisał(a):

Czyli Putina też.

Oj Nikoś, odstaw te fał eny , wyzdrowiejesz 😆

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

23 minuty temu, Skalmar napisał(a):

i Beerbant wrócił :) 

😆 wezwali ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

6 godzin temu, Beerbant napisał(a):

Oj Nikoś, odstaw te fał eny , wyzdrowiejesz 😆

Nawet TVP popsuli, gdzie tu szukać prawdy? Tylko Republika i Russia Today zostały :(

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1 godzinę temu, Nikonem napisał(a):

Nawet TVP popsuli, gdzie tu szukać prawdy? Tylko Republika i Russia Today zostały

W Wyborczej...

88b4bc9418c0b.jpg

• Like 1

5 godzin temu, Beerbant napisał(a):

W Wyborczej...

I zobacz Beer do czego to doszło, w jakich czasach przyszło nam żyć?

Jeden paskudny agent Giertycha (ksywa Pan Kleks) z dyktafonem w ręku (albo gdzieś tam) załatwił całą Twoją mafię.

A mieli skradzione ofiarom przestępstw miliony, pegasusy, Prokuraturę, Policję (z Komendantem Bum Bum) i całą resztę pisiowej i ziobrowej hołoty na państwowych posadach.

Jak żyć, jak żyć...

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

8 godzin temu, Nikonem napisał(a):

w jakich czasach przyszło nam żyć?

ano w takich, że przeczytanie prostego tekstu ze zrozumieniem przerasta zdolnosci 90% kaszojadów co skutkuje społeczeństwem o średnim IQ kozy.