Skocz do zawartości

Kill Bill wrócił

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Erbit napisał(a):

Siema @Beerbant

Siemka Erbit, kiedy jakieś spotkanko jakieś ? Wbijaj do 3miasta :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziekuje dostałem ukrytego moda

Oficjalnie oświadczam nie bede go stosował przeciwko Oponentom

Zawsze zapyta, Ebrita 

Amen tu nie walczymy tu współgramy

Trudno żeby dziadowi woda sodowa walneła na mózg

Nie bedzie banowania

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

W dniu 24.05.2024 o 21:21, Kil Bill napisał(a):

Nic strasznego dziękuje za Empatię Zapamiętam

Ja czegoś nie rozumiem, mówisz, że rak trzustki to nic strasznego..chcesz ustawiać się na piwo..

Zapytam się ciebie kolejny raz

Czy ty sobie ku**a żarty stroisz?

Bo przy tym schorzeniu to nigdy mi do żartów nie było, plus zero alkoholu człowieku TWOJA TRZUSTKA LEDWO ŻYJE!!! 

Ja pier..przepraszam, że się uniosłem ale co niektórzy mnie zrozumieją, że wtedy ci się życie o 359% wywraca a o piwie możesz pomażyć, nowa dieta, czasem tracisz 40% masy ciała..zero wyjść towarzyskich bo możesz paść, bo możesz z czasem stracić panowanie nad fizjologią..

Nie no nie mogę..przepraszam ludzi z PiO..

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

1 godzinę temu, Herkules napisał(a):

Ja pier..przepraszam

ale to jego życie i jego zdrowie. nie możesz chcieć bardziej niż on. 

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

11 minut temu, zgred napisał(a):

ale to jego życie i jego zdrowie. nie możesz chcieć bardziej niż on. 

Sorry ale nienawidzę gdy ktoś "w żartach" robi zabawę z poważnych kwestii..

Przy trzustce bez chemii i przy "jego" stylu życia to masz "maks 80 dni" i to prawda

Przeżyłem 4 chemie..5 naświetlań..wyglądałem jak zombie..i nie miałem chęci uświadamiać innych że "mam to gó**o" wiesz czemu? bo tego nie da się opisać..powiedzieć o nim..żartować z niego..czy udawać idiotę że idzieć na piwo (przy takich schorzeniach w trakcie leczenia każdy alkohol powoduje przy najlepszych wiatrach wizytę na SOR..przy gorszych? 14 dni w szpitalu..) a o reszcie nie powiem...atomami mnie nawet nawalali..

Wrócę do rozmowy na ten temat za jakiś czas..

Bo mnie aż roznosi..

Jak nie leczysz raka trzustki czy nawet jelita grubego i mówisz "mam wyjebane chleje i żre co chce to jesteś kłamca!!!!" to ja się zastanawiam gdzie ja jestem.. (z szacunkiem dla każdego kto mi pomógł dorobić w cięzkich chwilach kilka zł dzięki temu miejscu)

Pozdrawiam normalnych a nie bajkopisarzy..

20 lat temu też umiałem rozebrać silnik od Auta..po 20 jest tyle "nowoczesności" że nie ruszę nic..

Taka wasza różnica SEO

Nie wiesz co to rak to się nie wypowiadaj...a szczerze opowiadasz bajki...i tyle...!!!

Pozdrawiam "nowe władze na PiO" sprzed 20 lat po powrocie...co są "Mistrzami i milionerami" czekam na efekt testy, rozmowy itd..

przez tyle dni..

NIC..

Szanowałbym was gdybyście jak wielu od lat tutaj byli nieprzerwanie, ale te bajki co tu się dzieją to jak AI na zlocie emerytów i rencistów działkowców..

Edytowane przez Herkules
  • Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

13 minut temu, Herkules napisał(a):

Pozdrawiam "nowe władze na PiO" sprzed 20 lat po powrocie...co są "Mistrzami i milionerami" czekam na efekt testy, rozmowy itd..

przez tyle dni..

NIC..

Jak to mawiał mój śp dziadek krowa która dużo ryczy mało mleka daje...

4 godziny temu, roli napisał(a):

Jak to mawiał mój śp dziadek krowa która dużo ryczy mało mleka daje...

Mistrzowie pozycjonowania mają rodziny i dzieci Świetny spokój dzieci Alimenty i są zwykłymi śmietelnikami

Rak trzustki czy płuc to kawałek zycia człowieka.

Oczywiście racja nie było nas życie Panowie siedzimy sobie na watsupku .

Ja juz przeprosiłem w innym wątku Bogowie Olimpu tez mają życie firmy pracę.

Jak nie macie to też bedziecie mieli 

Dobrze ze wylewacie złość to pomaga.

Wiesz są dwie szkoły

Gonić królika i złapać królika 

Milioner to słowo zazdrość jestesmy stablinii finansowo

Sarkazm to oznaka słabości

I nie wszystko przelicza sie na pieniądze Honoru I charakteru za to nie kupisz.

Jesli pieniądze są wartością dla kogoś to jest zgubiony bo nie mają prawa być celem w samym sobie do tego trzeba dorosnąć.

Zapracowaliśmy nie zaglądaj Po Polsku do cudzej kieszeni

• Haha 1

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Mion Coś cie śmieszy czy boli .Śmiech jest relacją na stres nie stresuj się ja sam w strachu :)

A witaj witaj - obyśmy tym razem się nie ścinali hahah 

Trzymam kciuki za udane reanimowanie tego forum - narazie nadal pozostanę obserwatorem szkoda moich nerwów 

PS: ogólnie dobrze napisałeś pierwszego posta gratki 

• Like 1

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

O matulu, Kojotek :) - strzałka :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

4 godziny temu, Beerbant napisał(a):

Ludzie podli rozumieją się bez słów. Kto to monstrum odbanował?

I nie mam na myśli Beera, który jest artystycznie twórczy, a potem głupi i szkodliwy dla PiO.

W dniu 9.06.2024 o 12:15, Kojotek_OX napisał(a):

narazie nadal pozostanę obserwatorem szkoda moich nerwów 

Nie rozśmieszaj mnie. Byłeś i jesteś gównianym szkodnikiem PiO. Jak chcesz realnego kopa w du**ę możemy się ustawić. Np. Jutro.

Niestety pamiętam i życzę dobrze PiO.

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W dniu 9.06.2024 o 12:15, Kojotek_OX napisał(a):

Trzymam kciuki za udane reanimowanie tego forum

Narobiłeś siary i sp***********ś przed ludźmi a teraz chcesz wrócić w chwale znawcy seo. Znawcą to może jesteś ale kur wielu

• Thanks 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

5 godzin temu, Beerbant napisał(a):

Strzałeczka - zaraz będą sprawdzać IP ;) -  nie ma to jak stare czasy aż się łezka w oku kręci hahahaha 

Godzinę temu, Nikonem napisał(a):

Nie rozśmieszaj mnie. Byłeś i jesteś gównianym szkodnikiem PiO. Jak chcesz realnego kopa w du**ę możemy się ustawić. Np. Jutro.

I co mogę więcej powiedzieć - hmmm gratuluję postawy 

8 minut temu, SzlafRock napisał(a):

Narobiłeś siary i sp***********ś przed ludźmi a teraz chcesz wrócić w chwale znawcy seo. Znawcą to może jesteś ale kur wielu

I co mogę więcej pwoiedzieć - "też Cię kocham" 

Jak już wcześniej wspomniałem wyrosłem z pyskówek - szkoda na to zachodu, moich nerwów a dodatkowo do pewnych osób nigdy się nie dotrze.  Czytelnik sam sobie wyrobi opinie. 

PS: czekam kto pierwszy zacznie znów się czepiać ortografi :D 

Edytowane przez Kojotek_OX
dopisanie zdania lub dwóch

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

3 minuty temu, Kojotek_OX napisał(a):

Strzałeczka - zaraz będą sprawdzać IP

🤣🤣🤣