Beerbant Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 W dniu 29.05.2024 o 16:47, Erbit napisał(a): Siema @Beerbant Rozwiń Siemka Erbit, kiedy jakieś spotkanko jakieś ? Wbijaj do 3miasta Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 W dniu 29.05.2024 o 21:09, Beerbant napisał(a): Siemka Erbit, kiedy jakieś spotkanko jakieś ? Wbijaj do 3miasta Rozwiń Jutro w Łodzi. Wpadniesz ? [edyta] To znaczy już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Dziekuje dostałem ukrytego moda Oficjalnie oświadczam nie bede go stosował przeciwko Oponentom Zawsze zapyta, Ebrita Amen tu nie walczymy tu współgramy Trudno żeby dziadowi woda sodowa walneła na mózg Nie bedzie banowania Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 24.05.2024 o 19:21, Kil Bill napisał(a): Nic strasznego dziękuje za Empatię Zapamiętam Rozwiń Ja czegoś nie rozumiem, mówisz, że rak trzustki to nic strasznego..chcesz ustawiać się na piwo.. Zapytam się ciebie kolejny raz Czy ty sobie ku**a żarty stroisz? Bo przy tym schorzeniu to nigdy mi do żartów nie było, plus zero alkoholu człowieku TWOJA TRZUSTKA LEDWO ŻYJE!!! Ja pier..przepraszam, że się uniosłem ale co niektórzy mnie zrozumieją, że wtedy ci się życie o 359% wywraca a o piwie możesz pomażyć, nowa dieta, czasem tracisz 40% masy ciała..zero wyjść towarzyskich bo możesz paść, bo możesz z czasem stracić panowanie nad fizjologią.. Nie no nie mogę..przepraszam ludzi z PiO.. Edytowane 5 Czerwca 2024 przez Herkules Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 14:19, Herkules napisał(a): Ja pier..przepraszam Rozwiń ale to jego życie i jego zdrowie. nie możesz chcieć bardziej niż on. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 5.06.2024 o 16:15, zgred napisał(a): ale to jego życie i jego zdrowie. nie możesz chcieć bardziej niż on. Rozwiń Sorry ale nienawidzę gdy ktoś "w żartach" robi zabawę z poważnych kwestii.. Przy trzustce bez chemii i przy "jego" stylu życia to masz "maks 80 dni" i to prawda Przeżyłem 4 chemie..5 naświetlań..wyglądałem jak zombie..i nie miałem chęci uświadamiać innych że "mam to gó**o" wiesz czemu? bo tego nie da się opisać..powiedzieć o nim..żartować z niego..czy udawać idiotę że idzieć na piwo (przy takich schorzeniach w trakcie leczenia każdy alkohol powoduje przy najlepszych wiatrach wizytę na SOR..przy gorszych? 14 dni w szpitalu..) a o reszcie nie powiem...atomami mnie nawet nawalali.. Wrócę do rozmowy na ten temat za jakiś czas.. Bo mnie aż roznosi.. Jak nie leczysz raka trzustki czy nawet jelita grubego i mówisz "mam wyjebane chleje i żre co chce to jesteś kłamca!!!!" to ja się zastanawiam gdzie ja jestem.. (z szacunkiem dla każdego kto mi pomógł dorobić w cięzkich chwilach kilka zł dzięki temu miejscu) Pozdrawiam normalnych a nie bajkopisarzy.. 20 lat temu też umiałem rozebrać silnik od Auta..po 20 jest tyle "nowoczesności" że nie ruszę nic.. Taka wasza różnica SEO Nie wiesz co to rak to się nie wypowiadaj...a szczerze opowiadasz bajki...i tyle...!!! Pozdrawiam "nowe władze na PiO" sprzed 20 lat po powrocie...co są "Mistrzami i milionerami" czekam na efekt testy, rozmowy itd.. przez tyle dni.. NIC.. Szanowałbym was gdybyście jak wielu od lat tutaj byli nieprzerwanie, ale te bajki co tu się dzieją to jak AI na zlocie emerytów i rencistów działkowców.. Edytowane 5 Czerwca 2024 przez Herkules 1 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 16:25, Herkules napisał(a): Pozdrawiam "nowe władze na PiO" sprzed 20 lat po powrocie...co są "Mistrzami i milionerami" czekam na efekt testy, rozmowy itd.. przez tyle dni.. NIC.. Rozwiń Jak to mawiał mój śp dziadek krowa która dużo ryczy mało mleka daje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 16:41, roli napisał(a): Jak to mawiał mój śp dziadek krowa która dużo ryczy mało mleka daje... Rozwiń Mistrzowie pozycjonowania mają rodziny i dzieci Świetny spokój dzieci Alimenty i są zwykłymi śmietelnikami Rak trzustki czy płuc to kawałek zycia człowieka. Oczywiście racja nie było nas życie Panowie siedzimy sobie na watsupku . Ja juz przeprosiłem w innym wątku Bogowie Olimpu tez mają życie firmy pracę. Jak nie macie to też bedziecie mieli Dobrze ze wylewacie złość to pomaga. Wiesz są dwie szkoły Gonić królika i złapać królika Milioner to słowo zazdrość jestesmy stablinii finansowo Sarkazm to oznaka słabości I nie wszystko przelicza sie na pieniądze Honoru I charakteru za to nie kupisz. Jesli pieniądze są wartością dla kogoś to jest zgubiony bo nie mają prawa być celem w samym sobie do tego trzeba dorosnąć. Zapracowaliśmy nie zaglądaj Po Polsku do cudzej kieszeni 1 Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Mion Coś cie śmieszy czy boli .Śmiech jest relacją na stres nie stresuj się ja sam w strachu Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 A witaj witaj - obyśmy tym razem się nie ścinali hahah Trzymam kciuki za udane reanimowanie tego forum - narazie nadal pozostanę obserwatorem szkoda moich nerwów PS: ogólnie dobrze napisałeś pierwszego posta gratki 1 Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 O matulu, Kojotek - strzałka Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 11.06.2024 o 13:42, Beerbant napisał(a): O matulu, Kojotek - strzałka Rozwiń Ludzie podli rozumieją się bez słów. Kto to monstrum odbanował? I nie mam na myśli Beera, który jest artystycznie twórczy, a potem głupi i szkodliwy dla PiO. W dniu 9.06.2024 o 10:15, Kojotek_OX napisał(a): narazie nadal pozostanę obserwatorem szkoda moich nerwów Rozwiń Nie rozśmieszaj mnie. Byłeś i jesteś gównianym szkodnikiem PiO. Jak chcesz realnego kopa w du**ę możemy się ustawić. Np. Jutro. Niestety pamiętam i życzę dobrze PiO. 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 9.06.2024 o 10:15, Kojotek_OX napisał(a): Trzymam kciuki za udane reanimowanie tego forum Rozwiń Narobiłeś siary i sp***********ś przed ludźmi a teraz chcesz wrócić w chwale znawcy seo. Znawcą to może jesteś ale kur wielu 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 11.06.2024 o 13:42, Beerbant napisał(a): O matulu, Kojotek - strzałka Rozwiń Strzałeczka - zaraz będą sprawdzać IP - nie ma to jak stare czasy aż się łezka w oku kręci hahahaha W dniu 11.06.2024 o 18:02, Nikonem napisał(a): Nie rozśmieszaj mnie. Byłeś i jesteś gównianym szkodnikiem PiO. Jak chcesz realnego kopa w du**ę możemy się ustawić. Np. Jutro. Rozwiń I co mogę więcej powiedzieć - hmmm gratuluję postawy W dniu 11.06.2024 o 19:02, SzlafRock napisał(a): Narobiłeś siary i sp***********ś przed ludźmi a teraz chcesz wrócić w chwale znawcy seo. Znawcą to może jesteś ale kur wielu Rozwiń I co mogę więcej pwoiedzieć - "też Cię kocham" Jak już wcześniej wspomniałem wyrosłem z pyskówek - szkoda na to zachodu, moich nerwów a dodatkowo do pewnych osób nigdy się nie dotrze. Czytelnik sam sobie wyrobi opinie. PS: czekam kto pierwszy zacznie znów się czepiać ortografi Edytowane 11 Czerwca 2024 przez Kojotek_OX dopisanie zdania lub dwóch Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 11.06.2024 o 19:06, Kojotek_OX napisał(a): Strzałeczka - zaraz będą sprawdzać IP Rozwiń Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi