Skocz do zawartości

Poradnik pozycjonowania Kill Bila cz1

Rekomendowane odpowiedzi

PORADNIK kILL bILLA PO 19 LATACH POZYCJONOWANA 890 FRAZ NA 1 MIEJSCE

w Google

1.Nie marnuj czasu na czytanie porad nikt  nic ci nie poradzi jaki

ma interes żebyś go wyprzedził w Google? Jesteś głupcem czy nie? Zadaj sobie to pytanie wierzysz w to co pisza w gazetach masz problem

2.Włącz myślenie

3.Jesteś początkujący kup sobie kilka witryn starych /młodych  pozycjonuj je rożnymi metodami jak ja 3 lata w du**e mam wsze linki cudowne pbn-y

4.Postaw je na różnych serwerach

5.Nie czytaj porad z Internetu nie bądź odkrywcą geniuszem nie będziesz  i pogódź się z tym masz umysł odkrywcy schyl głowę

6.Wymyśl słowo które nie istnieje w google np "mysiapuzdzia" najlepiej jak google mowi że nie ma frazy nie zna jej

7. Uzyj na tej frazie "czym mniej wyników tym lepiej różnych technik Seo"

Pozycjonuj na tej frazie rok do 2 lat 5 witryn swoich na różnych serwerach

8.Zapisuj wyniki

9.Zapamiętaj sobie że nie ma żadnych zasad Google to narracja jak Polityków Google pisze bzdury to koncern oni kierują cie

żebyś nic nie uzyskał. Jak "bałachowiec" stary Mats Cuts Dyr Google techniczny rozbił z ludzi baranów

10 .Wynik zleży od kasy jaka masz na seo i od twoich doświadczeń Seo zawsze zależy od kasy kasa rządzi światem nie miej złudzeń

11.Nie Słuchaj o nowych technologiach nie interesuj się nimi zajmij się swoimi sprawami

12.Nie podglądaj innych stron to droga do Polskiej zguby nigdy nie porównuj się z innymi

13.BĄDŹ CIERPLIWY nic nie zmieniaj w Seo to proces niewydolności Baz Google google oszczędza kase a ty się miotasz .Google monetaryzuje wyszukiwarkę i usługi ma cie w du**e

14 Czy pierwsze miejsca są dostępne tak tylko nie słuchaj nikogo badz cierpliwy proces pozycjonowania to rok min do 3 lat

Seowcy którzy nie mają 1 miejsca to nieudacznicy olej to

Nie grzeb przy stronach nie zmieniaj psujesz bo jesteś niecierpliwy

15,Michal Makaruk bił mnie po rękach jak byłam niecierpliwy Dziekuje Michał Makaruk rok telefonów do US był bolesny ale nauczyłem się cierpliwości

16.Nie obiecuj klientom bzdur bo tracisz wiarygodność to długi proces nie badz agencją która obiecuje cuda bądź pokorny (ta zasada przeczy firmom od Seo przestańcie obiecywać coś w okresie krótko terminowym)

Śpi się lepiej jak się nie dyma klientów nie obiecuj cudów

17.Czas czas czas bądź konsekwentny nie mieszaj nie zmieniaj bo nie masz danych analitycznych

18.Pozycjonowanie nie jest sztuką nowych technologii jest sztuką nie popełniania błedów

JAK Pozycjonować uczyć się bedzie poradnik dla młodych reszta jesteście zbalazowani i zmonaterayzowani kasa kasa kasa

Dla 1 procenta myślących jest ten post

reszta lecicie za baranami nic nie wy pozycjonujecie

Macie wybór kto nie chce czytać nie musi

Cdn dla tych co im się nie udaje J

Edytowane przez Kil Bill
  • Like 1

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Litości 😬

• Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

11 godzin temu, Kil Bill napisał(a):

Nie marnuj czasu na czytanie porad nikt  nic ci nie poradzi jaki

okej :) dalej nie czytałem ;) 

• Like 2

images?q=tbn:ANd9GcSlSq09xgOe237R7lXc_L5

"Dla 1 procenta myślących jest ten post" ... znowu się nie załapałem..

PS. KIEDY KUR.... WSTAWISZ PRZECINEK ;) 

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

8 godzin temu, Herkules napisał(a):

images?q=tbn:ANd9GcSlSq09xgOe237R7lXc_L5

"Dla 1 procenta myślących jepozycjoniwaniast ten post" ... znowu się nie załapałem..

PS. KIEDY KUR.... WSTAWISZ PRZECINEK ;) 

Kiedy będę ci chciał wstawić szmirę dla Baranów dostaniesz swój przecinek i gó**o z pozycjonowania jak jesteś zadowolony z przecinków jesteś zerem

• Confused 1

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Opublikowano (edytowane)

Ech młode niecierpliwe pokolenia :)

Post jest dla tych myślących za długo mnie nie było :)

Ale ok :)

Jak sobie robicie chichoty i wierzycie w bzdury z netu :) to na Uberze jest praca bez urazy

Żeby być pozycjonerem nalezy uczyć się samemu bo pisałem nikt ci przepisu nie poda frajerów nie ma .I uczyć się myślenia.

Kiedy byłem dzieckiem na wjeździe do Warszawy był napis sprayem

"Myslenie boli " 

Wodę z mózgu wam zrobili podali na talerzu i czerpią korzyści

Pobudka no a reszta na Ubera oczywiście :)

Edytowane przez Kil Bill
orty

Kill Bill

Jeden z serwisów pozycjonowanych naście lat temu (albo dawniej) na trudne frazy po dziś dzień trzyma się prawie wszystkich wytycznych, które wtedy dostał. Mimo, że stronę zmieniali wiele razy to kolejne strony budowali wg tych samych zasad, które dostali.

Nie wiem ile kasy wydali jeszcze na pozycjonowanie ale po dziś dzień trzymają się wytycznych i są widoczni na początkowych miejscach w Google na wiele trudnych fraz. To były piękne czasy ;)  .  Pamiętam, że jedna z fraz testowych to był "spermęcznik"  🤣

Od ponad 16 lat zarządzam różnymi stronami i obecnie opiekuje się ponad 80 z innymi osobami z różnych dziedzin. Akurat nie jestem głównym od seo tylko od kodów, ale z grubsza znam ten temat na taką 4+ co do rzekomego seo.

Od około 4 lat jestem pewny, że google i ich wytyczne SEO to wszystko pic na wodę. Mam takie same wnioski w wielu punktach co założyciel posta. 

Oczywiście można wpływać na pozycję - szczególnie jak ma się strony monotematyczne i pisze dość obszerne lub co najmniej wyczerpujące temat treści. Ale to też jest kpina i nie takie do końca miarodajne.

Bo jak ktoś by miał stronę wielotemtyczną i bardzo dobre treści, to by dostał strzała do zera. Google to maksymalny w mojej ocenie [ nierzetelny partner ] i sam wymyśla nieprawdziwe rzeczy - aby ludzie gonili króliczka, jaki jest oparty już od dawna w całości na zyskach dla google a nie jakości stron. Także nie jakości treści, ale na tym co przyniesie najbardziej zysk wyszukiwarce. 

Ludzie sami do tego doprowadzali tworząc monopol z google. 

Tego już się nie zmieni, bo ludzie się nie zmienia gdyż zwykli użytkownicy nie widzą zmian, nie widzą że od lat dostawali coraz bardziej komercyjne same wyniki a nie to dokładnie czego szukali. A ludzie co na tym nie pracują tego nie zobaczą, bo nie znają nawet alternatyw i różnych porównań wyników. 

Nadal strony o dobrej obszernej treści omawiającej temat monotematyczne są dobre. Ale strony wielotematyczne pójdą do śmieci bo nie będą miały ani chorego dość pomysłu EEAT oraz trafią w YMYL podwójnie. Finalnie - zamyka się ustawa wszystkim niekomercyjnym stronom z grubsza na wiele różnych gałęzi tematycznych. 

Edytowane przez tomierc
  • Haha 1

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

16 godzin temu, tomierc napisał(a):

google i ich wytyczne SEO to wszystko pic na wodę

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak to zrozumiesz i ogarniesz temat to będziesz zwycięzcą.

• Like 1
  • Thanks 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Uważam, że mamy symbiozę -  Usera dostaje wyniki wyszukiwania za free, a wyszukiwarka kasę od reklamodawców, którzy chcą być w tych wynikach....  Więc Mi to całkowicie nie przeszkadza, że "Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.  🤑

• Thanks 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Analiza i myślenie miedzy wierszami

Jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o .....

Zadanie do wykonania co to jest "Narracja Polityczna i czym różni się od narracji marketingowej?"

A gdybyśmy zapomnieli o "poprawności politycznej "

A gdyby branża Seo nie działała na "Narracji" to czy tysiąc firm by powstało "krzycząc" i wpychając się z ofertą przez mail tel?

Kto by utrzymał tych ludzi

Załóżmy w modelu że są dwie drogi Czarna i Biała (pomijając że kocham czarną) :)

Ale jest trzeci strona Google jako firma

Białe Seo Się da Czarnym Seo się da.

Koszty to jest istotne.

Podlegamy prawom rynku.

Ważne żeby być uczciwy w stosunku do ludzi .

Jak czytam oferty szmaciaży firm sprzedazy bezwartościowego towaru .Cudownych maści na raka To jako starego człowieka krew mnie zalewa. Amen

Google pędzi dogonić Czat Gpt i tam kieruje środki bo zaspało.Grubo jest zapóźnione. 

I proszę pamiętać regułę co jest oparte o zasadę jest do złamania.

Gdyby wyniki podawane były na "Szczęśliwy traf " Już byśmy nie żyli.

Dziekuje serdecznie za merytoryczne posty Brawo to jest logiczne.

Dziekuje Panowie

jest nowa nadzieja w dyskusji ukłon

Niech Erbit ciągnie Was na Białe Seo Poprawne

Ja zapraszam na Czarne Seo niepoprawne które robie od zarania dziejów i działa bo mnie nie ma jestem duchem Umarłem dla google mam tylko telegramie Burowa jestem na grupie Rosjan (bez kontekstu politycznego) Bo Ukraińcy też są i chinole.

Obaj mamy rację

Wybór należy do was

Bo ani on nie kłamie ani Ja

Dlatego wyściskam w czwartek Erbita z czego się cieszę.

Czarne Seo nie działało by bez Białego

To Rebalance

20 godzin temu, tomierc napisał(a):

google i ich wytyczne SEO

Czytaj ze zrozumieniem. Goście pewnie dostali wytyczne od naszego mistrza ciemnej strony mocy i do tej pory tych wytycznych nie zmienili. Zasad nie zmieniali, bo są dobre i jeszcze się nie znalazł inny mistrz, który by ich przekonał do nawrócenia lub spróbowania czegoś innego.

• Thanks 1

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.