Skocz do zawartości

Poradnik pozycjonowania Kill Bila cz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Grey Ronin napisał(a):

Czytaj ze zrozumieniem. Goście pewnie dostali wytyczne od naszego mistrza ciemnej strony mocy i do tej pory tych wytycznych nie zmienili. Zasad nie zmieniali, bo są dobre i jeszcze się nie znalazł inny mistrz, który by ich przekonał do nawrócenia lub spróbowania czegoś innego.

Postawiłeś mnie w trudnej sytuacji Brawo .A gdyby pomieszać dwie substancję co by było ? rozwiążemy to wkrótce cdn

Ps Jimmi jednak tu są wartościowe myślące postacie z sarkazmem który kocham YES

Forum nie jest stracone nie zmieniaj nazwy na Uber Workers 🤣

Ci od ignorowania do działu Polityka Seo nie jest dla was to matematyka a nei Humanistyka Jeden z Wozu wozu lżej jak mawiano w jęz. Staropolskim

Będę bronił Czarnego Seo do samego końca Waszego lub mnie aby obudzić Wasze myslenie 

Jak Wam rząd mówi ze dostaniecie wysoką Emeryturę to też wierzycie młodziaki ? 🤣

Załóż Ronin że my jeśtęsmy niewidzialni i planktonem

Nie siedzimy z biurkami w Agencji Marketingowej mamy tylko telegram .

Trudniej nam sprzedać lipę bo nie mamy krawata i białej koszulki

Czarne Seo nie jest Łatwe jesli ktoś tak myśli jest głupcem. Białe Seo Jest łatwe bo publiczne i akceptowalne.

Edytowane przez Kil Bill

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

26 minut temu, Kil Bill napisał(a):

Będę bronił Czarnego Seo

Nie ma czegoś takiego jak czarne czy białe seo, jest seo skuteczne lub nie skuteczne. 

• Thanks 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, SzlafRock napisał(a):

Nie ma czegoś takiego jak czarne czy białe seo, jest seo skuteczne lub nie skuteczne. 

Brawo liczy się 1 pozycja po trupach do celu.🤠 

Tak moja żona ma 3 sklepy w google.de

Na i miejscu na ponad 512 fraz x 3 sklepy

Ja ledwo "ciepie" ale pozycjonuje żona z ludzmi pracuje firmy działają. Praca jest chleba nie szukam. 

Masz rację tylko ja to robie W Black HAT Seo inni w White  W White Seo Agencja Seo zrobiła by ze mnie żebraka nie obiecując mi 1 miejsca tylko jakaś pokrętną umowę o podwyższeniach pozycji zapleczu tematycznym itd umowę kopiowaną w tysiącach egzemplarzy od konkurencji  .Dlatego ja jestem Black bo mnie nie stać żeby się wypiąć Ja wyrosłem z biedy jako dzieciak jako 60 latek daje radę .Jedyny deficyt jaki mam to cukrzyca odbiera mi wzrok ale nie widok. I nie boli mnie tylna dziurka :) 

Nigdy nie skroiłem nikogo co inni nazywają zarobkiem.

Konkurencja w Niemczech jak Polaczki napisała na mnie kilka donosów do Google jako wynik nie odpowiadający zapytaniu mam ponad 24 wizytówki w google de I żyje

Bo myślę .Bo ktoś kto był założycielem tego forum mnie nauczył rób swoje nie czytaj Internetu Czyli Michał Makaruk .Thanks

Ja nawet nie wiem co to są Pbny zawiesiłem sie Na Presel Pages I nigdy nie przeczytałam tego 

Dzwonili do mnie jacyś czarownicy co ja na to...... nic.

Bo ja nie pracuje na tych narzędziach Liczy się wynik 

Co nie oznacza że nie działają ja ich nie znam nie stosuje i się nie wypowiadam Jak mi coś działa to po co mam zmieniać testowanie bajerów to zguba zaburza wyniki i jest objawem niecierpliwości.

Edytowane przez Kil Bill

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Czytając Ciebie odnoszę wrażenie, że twój rozwój jeśli chodzi o seo zatrzymał się co najmniej 15 lat temu. A jak wiadomo kto się nie rozwija ten się cofa, szczególnie w seo.

• Like 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 26.05.2024 o 23:53, tomierc napisał(a):

Od około 4 lat jestem pewny, że google i ich wytyczne SEO to wszystko pic na wodę.

W czasach gdy zaczynałem z SEO nie było SQT, nie było wytycznych Google dla webmasterów a samo Google twierdziło, że ich algorytm jest niezłomny.

Wtedy było o tyle łatwiej, że była nas garstka, że umieliśmy usiąść wspólnie, omówić odnalezione zależności i je przeanalizować. Nie działaliśmy jak konkurencja a działaliśmy jak jedna maszyna (no oczywiście z wyjątkami) - ale w każdym bądź razie piszę o wielu z nas, z którymi dawano się nie widziałem (dzięki Kill za spotkanie).

Potem po naszych plecach zaczęli wspinać się inni, często to firmy z dużym kapitałem bądź z własnym pomysłem na "okradzenie klienta" (jakkolwiek by nie nazywać marketingu) jednak po dziś dzień stare zasady działają. Dlatego nie trzeba czytać bzdur tylko poświęcić kupę czasu na własne testy i analizy.

Trzymanie się "wytycznych dla webmasterów" to bzdura. Oczywiście elementy Białego SEO optymalizacja kodu, treści , ... to ważne elementy ułatwiające pozycjonowanie i wspierające Black SEO ale samo trzymanie się wytycznych nigdy nie przeskoczy Black SEO. Poza tym ścisłe trzymanie się wytycznych Google to bzdura.

W dniu 27.05.2024 o 20:44, Kil Bill napisał(a):

Niech Erbit ciągnie Was na Białe Seo Poprawne

Ja nikogo nigdzie nie zamierzam ciągać a już na pewno nie w stronę "poprawności politycznej Google". Mam nadzieję, że w zdaniach wyżej wystarczająco jasno określiłem co myślę o wytycznych i Białym SEO.

Po prostu google was cycka https://ipullrank.com/google-algo-leak

I to od lat właczcie myślenie dziadek do Was przemawia