Skocz do zawartości

Program partnerski na małe strony

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakiś PP na polskie strony, w którym możnaby zarobić przy małym traffiku?

Chodzi mi wypłatę przy niskiej kwocie (ok. 20-50zł).

300zł przy AdSense musiałbym zbierać z 2 lata.

albo coś takiego, że wypłacam kiedy chce,

ale jeśli nie przekroczyłem określonej kwoty to sam pokrywam koszty przelewu

moglbys tez podac profil swojej strony, to moze bysmy cos konkretniej doradzili...

Gry Flash

Zrobiłem taką stronkę na prośbę kolegów ze szkoły,

żeby mieli wszystkie fajne gierki pod jednym adresem,

bo raz 1 fajna jest w 1 serwisie, a druga fajna na drugiej stronie i muszą latać po różnych stronach,

a niekiedy zapomną adresu.

A tak email/gg do mnie i gra jest już na naszej stronie.

Tak zrzucaliśmy się z kolegami po 6zł, ale teraz rozdzieliliśmy (poszliśmy do różnych gimnazjów) i nie ma jak zrobić zrzutu, a szkoda teraz porzucić domenę, bo jest tam już dużo gierek (ponad 100)

Są wogóle chętni na kupno takiego linka za 5zł???

Przejrzałeś jakiś katalog programów partnerskich? Będzie ciężko z taką kwotą do wypłaty. Może coś z komórkami, typu logodzwonki?

Ale powiem Ci, że już za kilka dni Złote Myśli będą dawać prezent za zapis do ich PP. Więcej info u mnie na blogu.

strona z flash-kami najczesciej ma bardzo slaba grupe docelowa.

z polskich PP mozesz sprobowac z elotto.pl lub strzelgola.pl. od razu tylko mowie, ze zadnego z tych PP nie testowalem...

moge tez polecic AuctionAds.

jesli mimo wszystko masz nadal kontakt ze znajomymi i maja oni telefony na karty w orange, to zainteresuj sie TradeDoublerem i programem Orange - niech znajomy uzupelniaja swoje konta z Twojej strony.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

to dodaj do katalogów, zdobądź min. PR=3, i sprzedaj 5 linków za 20 zł na rok :)

dla 5 sprzedanych linkow nie warto sie narazac dla US :)

Nie narazisz sie bo pierwsze 3tys zl zarobione w okresie 1 roku jest zwolnione z podatku.

:)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności