Skocz do zawartości

[sprzedam] Forum o komputerach i domenach + dodatki!

sbvc

Rekomendowane odpowiedzi

Przedmiotem aukcji jest forum internetowe www.WebPlaneta.pl + profesjonalny design + CMS.

Zalety:

- pagerank=3 (przed ostatnim update było pr=4)

- 17,100 BL wg. yahoo

- duża ilość zaindeksowanych podstron - domena zarejestrowana pod koniec 2005 roku, ale pierwsze wpisy w web.archive.org widze z 2002

- 3664 postów w 951 tematach i 800 użykowników

- strona dodana do kilku tysięcy katalogów

- wszystkie popularne rozszerzenia z nazwą webplaneta są już od dawna zajęte

Pozycjonowanie w google:

- 1 strona pod frazą wycena domen (kiedyś 1 pozycja)

- 4/5 strona pod frazą programowanie (kiedyś 1 strona)

- 2/3 strona pod frazą forum komputerowe (kiedyś 3 pozycja)

- wiele innych mniejszych fraz, z których jest dużo odwiedzin

Pozycjonowanie w onet.pl:

- 4 pozycja pod frazą wycena domen (kiedyś 1 pozycja)

- 2 strona pod frazą forum komputerowe (kiedyś 4 pozycja)

- wiele innych mniejszych fraz, z których jest dużo odwiedzin

Mam nadzieję, że nowy właściciel odbuduje to co było kiedyś, ponieważ swojego czasu było to jedyne forum o domenach internetowych, które odiwedziało tysiące ludzi dziennie.

Niestety później zabrakło mi chęci do prowadzenia, ponieważ posiadałem inne znaczniej popularne witryny.

Do strony dokładam pocięty profesjonalny layout (samo wykonanie i cięcie kosztowało mnie kilkaset zł) dostępny do obejrzenia pod adresem: https://www.webplaneta.pl/webplaneta.jpg oraz niedokończony skrypt CMS.

W zeszłe lato planowałem przekształcić forum w stronę o tematyce domen i programowania, ale powody dlaczego tego nie zrobiłem są wymienione wyżej.

Domena zarejestrowana do 27-12-2007 w cal.pl.

W skład licytacji nie wchodzi serwer, ale sam serwis(skrypt + domena), przedstawiony powyżej pocięty layout i niedokończony system zarządzania stroną (za dopłatą osobie zainteresowanej mogę dokończyć).

Serdecznie zapraszam do licytacji!

Link aukcji: https://allegro.pl/show_item.php?item=191641803

Kontakt: szymek23 [małpa] gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności