Skocz do zawartości

PAGE RANK a subdomeny

grager

Rekomendowane odpowiedzi

chcialem sie zapytac a dokladniej upewnic bo kiedys slyszalem ze subdomeny napedzaja pr strony glownej. A dokladniej ze jesli subdomeny maja pr jakis to zwiekszaja pr 5. czy ktos cos wiecej moze mi o tym powiedziec.

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

chcialem sie zapytac a dokladniej upewnic bo kiedys slyszalem ze subdomeny napedzaja pr strony glownej.

zle slyszales. PR jest obliczany osobno dla kazdego url. PR zalezy od linkow i to wszystko. Im wiecej linkow do kazdego url tym wyzszy PR (tak w uproszczeniu). Licza sie i linki wewnetrzne i zewnetrzne.

Po wiecej informacji na ten temat przeczytaj forum i uzyj search.

moim zdaniem jeśli domena np. www.ole.com ma pr-6 i wiele zindeksowanych dokumentów jej subdomeny będą łatwiej i szybciej zdobywać wyższe PR

Szczerze wątpię.

Pod domy.w.krakowie.pl, mieszkania.w.krakowie.pl, reklama.w.krakowie.pl, salony-pieknosci.w.krakowie.pl, cokolwiek.w.krakowie.pl może się kryć niezależna od siebie treść i niby z jakiego paragrafu sam fakt, że stoi to wszystko w domenie krakowie.pl, która powiedzmy ma 10 tys podstron i PageRank 8 miałby powodować, iż wspomniane subdomeny miałyby mieć jakieś fory ?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Właśnie mnie to ciekawi...

Skoro subdomena lezy na tym samym serwie (czyli ma takie

samo ip) co domena to czy wzajemne linkowanie

nie będzie przez to słabsze?

W sumie wiem z doświadczenia, że linki z tego samego

ip (pr3 do pr0) pomagają w pozycjonowaniu, ale żeby google

pokazało te linki to musiałem czekać 3 updaty.

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności