SzlafRock Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Nie było źle, ładnie grali ale liczy się wynik a nie piękno gry. Mamy szanse Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Ładny mecz, do remisu zabrakło niewiele. Ale Francja chyba nie jest w zasięgu:/ [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Nie ma co marudzić, dobrze było... nawet można powiedzieć bardzo dobrze, była wola walki, no i oczy nie krwawiły od oglądania jak na ostatnich mistrzostwach;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Ranking UEFA: 6. Holandia 21. Polska 13. Austria Ale to my wyjdziemy z grupy! Wróciliśmy do 2016, mamy świetny team! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 W dniu 16.06.2024 o 14:53, Nikonem napisał(a): Probierz ze swoimi chłopakami wrócili nam 2016. Jestem dumny z tego meczu Rozwiń Bez przesady. Oglądałem mecz, dobra gra PL to jakieś 10-15% czasu gry i to MAX. Przegraliśmy gdyż w drugiej połowie 2/3 czasu to zbyt mocne cofnięcie się i tylko słaba obrona... dodatkowo mocno przereklamowani Holendrzy (przynajmniej w tym meczu). Oglądam teraz mecz Rumunii z Ukrainą i wystarczy zerknąć w którym miejscu na swoim polu broniła się Polska a w którym Rumunia. Polska praktycznie cały czas na stojąco przy linii pola karnego, Holendrzy spokojnie wymieniali sobie tam piłki. Rumunia zdecydowanie dalej od swojego pola, a też skazywani byli na porażkę. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 W dniu 16.06.2024 o 12:32, okazwłoka napisał(a): 1. Grali pięknie ale to nie wystarczyło 2. Grali jak łamagi, ale zremisowali cudem. Rozwiń Było coś pomiędzy? topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 W dniu 17.06.2024 o 17:53, okazwłoka napisał(a): Było coś pomiędzy? Rozwiń Spróbuję jeszcze raz, choć znowu narażam się na Wasze okropne złośliwości Mam dokładnie te same odczucia, co w 2016. Z tym, że teraz gramy w piłkę, a nie wyłącznie bronimy. Zielu to mój numer 1 w tamtym Euro, ale nie mam jak tego teraz udowodnić. Myślę, mam nadzieję, że wyjdziemy z grupy. Nadejszła wielkopomna chwila, że nasi kopacze, jak mówi Szczęsny, uwierzyli Trenerowi/Wariatowi, że potrafią grać w piłkę. Nie chcą prosić Messiego, by przestał strzelać im bramki (jak w MŚ), ale sami chcą go złoić.. Tyle. Jesteśmy na kursie, na ścieżce i ja temu kibicuję. Dzisiaj patrzymy jak o 21 poradzą sobie Franki i Austriacy. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Cytat 36 lat temu, latem 1982 r., w Hiszpanii doszło do ostatniego jak dotąd prawdziwego triumfu polskiej piłki nożnej. Rozwiń OT - Pamiętam te mecze. Oglądałem będą na wczasach nad jeziorem. Jakie emocje sala telewizyjna, jeden kolorowy telewizor i już dobrze napalone ... Do tego ja siedzący z przodu. W pewnym momencie od emocji zacząłem się mocno drapać po głowie na tyle, że zostałem wyproszony .... Jak się okazało maiłem wszy, które na spoconej głowie się aktywowały 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 17.06.2024 o 19:19, Mion napisał(a): Jak się okazało maiłem wszy, które na spoconej głowie się aktywowały Rozwiń Zamknąłeś internety Wtedy, w 1982 byłem u Dziadka na wsi. Czarno biała telewizja, kolorowa radość. Edytowane 17 Czerwca 2024 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) Francja ośmieszona! Trzymałem kciuki za Austriaków. Świetna ekipa, nie będzie nam łatwo. Holendrzy rozklepią Francję. Edytowane 18 Czerwca 2024 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 W dniu 17.06.2024 o 20:57, Nikonem napisał(a): ośmieszona Rozwiń Czy teraz przegrywanie to wygrywanie? @MaxPan - obstawiaj, bo uciekają punkty 2 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 W dniu 17.06.2024 o 18:44, Nikonem napisał(a): . Z tym, że teraz gramy w piłkę, a nie wyłącznie bronimy Rozwiń w pierwszym meczu naszej reprezentacji głównie broniliśmy. Obrona mogła się podobać ale była nieskuteczna ponieważ przegraliśmy. Ofensywy na bramkę Holendrów w zasadzie nie było tylko kilka mniejszych akcji. Według mnie brakowało skutecznego ataku i wypracowania odpowiedniej pozycji do strzałów. Zobaczymy jak będzie z lewym ale nie spodziewałbym się rewelacji. Czy dobrze graliśmy? Nie, to Holendrzy grali słabo. Nie ma co się oszukiwać, daleko nam jeszcze do europejskiej czołówki jednak postępy widać. Mecz z Holandią mógł się podobać, tanio skóry nie sprzedaliśmy ale przegraliśmy. Zobaczymy co będzie w piątek. Już zakupiłem dobre piwko. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zobaczyłem końcówkę Turcja : Gruzja. Co za mecz Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 (edytowane) del Edytowane 19 Czerwca 2024 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Trzeba się jeszcze raz rejestrować? Login mi nie działa. Pozdrawiam Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi