Skocz do zawartości

Zonk z wp i onetem

holder

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim zdobywaj dobre linki, ale różnicuj anchory, choć ta domena nie wydaje się aż tak narażona na ewentualny filtr. W Google powinny być jakieś rezultaty a WP i Onet - nie przejmuj się nimi, jak się uda to super, jak nie - olać to;)

A tak na marginesie: wiem, że z szefem ciężko dyskutować :) ale zrzucanie akcji seo (w sumie dosc konkurencyjnej branzy) na barki osoby, jak sam napisałeś "na co dzień zajmującej się stronkami, grafika, flash itp" jest "średnim";) pomysłem...Tu potrzeba wiedzy, doświadczenia praktycznego i...zaplecza.

No zaplecze sie buduje ... tzn piszemy silnik portalowy.

Grafika do jednego z takich portali juz praktycznie przygotowana ... wiec zaplecze bedzie ... generalnie bede sie staral postawic jak najwiecej tych portali.

Tylko teraz nie wiem jak je postawic ... tzn czy na tym samym serwerze ale pod roznymi domenami.

Nie wiem ile portali moge postawic na jednym IP zeby bylo to skuteczne.

Portale beda mocno tematycznie powiazane ze stronami ktore musze pozycjonowac ...

Generalnie sa to 3 stronki ... jak narazie ... ale lada moment bedzie ich wiecej ... te 3 z ktorymi walcze maja PR=3.

Plusem w tej branzy jest to ze nasz serwis jest wiekszy niz praktycznie kazda konkurencja co z tym idzie wedlug mnie powinien byc bardziej wartosciowy dla wyszukiwarek.

Moze jakies wskazowki dotyczace pozycjonowania stronek firmowych :>

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności