Skocz do zawartości

Jak szybko G. indeksuje nowe strony

Bielack

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, co mają do tego godziny, ale linka do pewnej strony dałam na forum przed północą, a z rana stronka była już zaindeksowana ;-)

... podejrzewam, że wstawiłeś go ok. 00.00-01.00, a kopia się pokazała po ów dwóch godzinach, po czym szybko na forum o tym napisałeś, tj. 'Wczoraj, 03:49', czy tak?...

Bardzo blisko, ale nawet nie to jest dla mnie najciekawsze. Faktycznie, posta napisałem około pierwszej w nocy (1h19m) a o godzinie 3h30m zobaczyłem, że Google pokazuje jako odpowiedź na moje zapytanie do wyszukiwarki mój blog z fragmentem tego nowego wpisu.

G. nie pokazał linka bezpośrednio do tej strony tylko stronę główną, jednak z fragmentem nowego tekstu.

Ale - licznik robotów nie wskazywał na odwiedziny goglebota, i rzecz jasna nie było obrazu cache. Co ciekawe - nie mam obrazu cache tej strony do tej pory. A wystarczy zadać zapytanie Wyszukiwarce i pokazuje fragment tego wpisu (pajmon.com).

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

ehh... wczoraj (dzisiaj) w nocy, ok. 2.30 wstawiałem newsy na stronę, po chwili (2-3min) jednak zedytowałem tytuł jednego, a teraz patrzę w google, i jest ten pierwszy tytuł, sprzed edycji :) szybkie te google...

już nam nic nie pomoże, cokolwiek wklepiemy do netu, choć na chwilę, zostanie to zapisane ;)

edytować postów na forum też nie ma co, wielkie google i tak wie co tam napisaliśmy...

kopii tak szybko indeksowanych podstron nie ma od razu, jest sam wynik z linkiem 'znajdź podobne', ale dla wcześniej dodanych podstron widzę 'kopia', więc nic nie ginie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności