Skocz do zawartości

Tanie drukowanie we Wrocławiu, gdzie?

G.Krawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jako że zbliża się wielkimi krokami sesja a czasu podczas tego weekendu było za dużo, bo zaczęło się nad nią myśleć postanowiłem chociaż wydrukować sobie skrypty :) Mam pytanie do ludzi z Wrocławia lub innych biegłych w temacie gdzie można wydrukować najtaniej? Czy może zakupić sobie jakąś laserówke z allegro z serii za 149 złotych jednorazowo. Mam do wydrukowania ponad 1600 stron a na atramencie trochę mi sie to opłacać nie będzie. Od razu zaznaczam, że u mnie w szkole nie ma wydrukowanych skryptów, są dostępne tylko online.

Jeżeli musisz mieć wszytko na papierze to chyba lepiej kupić laserówke na Allegro. Zazwyczaj oferowane są w tej cenie z napełnionym tonerem, to jest około 3000 stron więc wychodzi 5 gr za wydruk nie licząc papieru. Poza tym zawsze masz ją w domu na miejscu. Z materiałam z uczelni przeważnie jest tak że przy odpowiedniej edycji można zmniejszyć liczbę stron (wywalasz stopki, zmniejszasz odstępy, czcionke w stylach, wywalasz część zdjęć etc). A po wydrukowaniu całego tonera możesz ją po prostu sprzedać i częśc kasy sie zwróci.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Brad, laptopa mam ale siedzę 8 godzin dziennie przy komputerze wystarcza mi. Gamebler a mógłbyś mi przybliżyć ile to kosztuje, 8 gr strona?

Lolki pewnie że tak ;) tyle, że wersja którą zaprezentował Brad może też przyciągnąć chłopaków w dresach którzy oprócz pożyczenia laptopa wezmą zegarek, buty, łańcuszek itp itd :P;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności