Skocz do zawartości

UWAGA NA SYSTEMY WYMIANY!

LINKORN I BEZPIECZEŃSTWO  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wiedząc że używając systemu LINKORN osoby z zewnatrz jak i administracja może przejąc kontrole nad Twoja witryną jesteś gotowy nadal używać tego systemu ???

• TAK
      7
    • NIE
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Sttorm dokladnie nie dawaj sie wkrecac.

DIR ELITE co do Twojej wypowiedzi

a teraz stracą wszystkie systemy !

I OK jezeli pozwalaja hackowac to niech traci kazdy !!! ktory daje sie hackowac.

Waznym jest aby zyskali userzy

Czyli zostana te systemy ktore gwarantują bezpieczenstwo :) - Twoj go nie gwarantuje.

A tym co teraz zrobiles by odwrocic od siebie uwage pokazales nawet usera ktorzy mieli watpliwosc czy jestes atakowany ze robisz z ludzi poprostu idiotow!!!

No to jubi dal liste co sie tam HOSTUJE

DIR ELITE ja mysle ze tym krokiem wlasnie podwazyles ostatki zaufania jako czlowiek a juz tym bardziej jako SYSTEM.

LINKME pisales ze masz hacka a widac ze G miales bo zeby zrobic mu zly marketing zhaczyles wlasna strone.

To jest poprostu wstyd.

ALe wiesz cofnij sie do 3 stron wczesniej gdy pisalem ze wlasnie sam rozpoczeles koniec swojego istnienia w branzy SEO - zaden rozsadny czlek nie zaufa juz ci po takich manewerach a ci co dawali sie sterowac i pisali tutaj

mysle ze beda sie wstydzic przedstawiac kolejne argumenty na Twoja obrone.

To byl strzal we wlasna bramke ADMINIE LINKORN.

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja czegoś nie rozumiem. Dlaczego taki seo-ŻUL jak dir elite jest tutaj ciągle tolerowany. Lista przewinien tego gościa jest długa, ale to co zrobił teraz:

"hackowanie" stron z linkme tylko dzięki temu że stoją u niego na serwerze, udając że to jakaś luka w systemie

Przecież to jest taka dziecinada, w dodatku szkodliwa, o jakiej mi się, szczerze mówiąc, nie śniło.

Myślę że jak napiszę że nie mam ochoty więcej czytać wypocin tego nieudacznika na moim ulubionym forum to nie będę w mniejszości.

Panowie posluchajcie sie !

Powtazam jeszcze raz nie mam nic wspolnego ze stronami

https://turystykagorska.info/

oraz

https://www.pozycjoner.net.pl/

1 - serwer ddl2 nie nalezy do naszej firmy

2 - strona turystykagorka nie nalezy do wspomnianego serwera (przynajmniej jej nie widze na liscie)

3 - strona turystykagorka nie ma zainstalowanego systemu LinkORN

4 - do zadnej z tych stron niema mozliwosci wywolania

5 - szook sam wskazales buga i ktos go wykozystal wiedz nie zucaj winy na mnie ze ja za tym stoje

6 - to ze znam sposb nie czyni mnie winnym gdyz w zaden sposb nikomu go nie opublikowalem

7 - fakty sa ze sa odnalezione narazie 2 strony ile ich jest naprawde tego nikt niewie ?

8 - faltem jest ze LinkMe w tym przypadku naj prawdopodobniej ma luke

9 - istnieje tez mozliwosc ze to sa fikcyjne strony wiedz moze wstrzymajcie sie z osadami az LinkMe potwierdzi lub zaprzeczy istnieniu tych stron w systemie

10 - jesli jest to prowokacja to czym tu sie podniecac

11 - Linkorn niema nic wspolnego z tym co sie dziej i koniec kropka

Nie mogę zmienic ANKIETY

ale Luq dopisalbym SIE pod Twoimi slowami, ale jeszcze pod jedną prosba

ADMINI tego forum w celu przestrogi podwiescie ten temat na forum.

Nie no ja jednak musze zrobic ignora bo te argumenty są jakbys wcale nie czytal co napisal JUBI

co napisal TOMIICK

masakra

oni ci wykazali dokladnie jakie tam siedza domeny

do kogo nalezy domena.

a ty tu argumentami strzelasz i obrazasz LINKME

Admini widzicie nie grzmicie !!!? przeciez tu widac nie sluszne oskarzenia i czarny PR.

fakt ddl2 przynajmniej z tego co mi wiadomo byl sprzedawany (allegro) - sam chcialem kupic domene ale cena byla zbyt wysoka i w koncu odpuscilem (po przemysleniach), nie wiem czy ktos go kupil czy nie ale byla ta domena sprzedawana jaki miesiac lub 2 temu

ja czekam na odpowiedz linkme - mam nadzieje ze to tylko kogos glupia zabawa niestety moim kosztem i wiem jedno osoba ta czyta ten towpic,

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

storm nie dawaj sie wkrecac

Tomiick dal LINKA Do kontakt w tej domenie

https://209.85.135.104/search?sourceid=navc...l%2Fkontakt.php

masz cache gdyby DIR ELITE chcial sie wykrecic

ze to nie jego domena.

DIR ELITE przestan juz mącić człowieku bo psujesz ludzia weekend a Twoj system tak jak zaczelem ten watek to backdoor, a robisz jakis chory czarny marketing dla LINKME tym kosztem.!!!

Moze troche faktow :

DDL2 - narazie strona nie dziala !!!

pozycjoner.net.pl - 212.162.21.165

turystykagorksa.pl - 63.233.142.44

Linkorn.pl - 195.114.1.43

Czy wyraznie wszystko widac ? Ile razy mam mowic ze zadna z tych stron nie znaiduje sie na naszych serwerach ze zadna z tych stron nie zostala hakowana przez nas

spodziewalem sie tego po tobie

wiec wkleilem CACHE !!! google

https://209.85.135.104/search?sourceid=navc...l%2Fkontakt.php

i co :) teraz powiesz takie fakty LUBISZ ?

jestes coraz bardziej daleko od SEO :( czujesz juz ten lekki odlot ?

Co post to masz jakies lepsze inne fakty niz widza inni.

Caly ten watek to fakty które zmyslasz - masakra.

6 - to ze znam sposb nie czyni mnie winnym gdyz w zaden sposb nikomu go nie opublikowalem
Oczywiste jest ze w moim interesie jest zeby LinkMe i dowolny system mial jak naj wiecej bugow smile.gif ktore sam moge wykozystywac lub podpowiadac naj blizszym smile.gif Darmowa moc systemu, darmowe informacje jesli ktos nato wpadnie i ujawni to naprawia i odetna mnie od tego typu informacji sad.gif

Ja wiem tylko tyle LinkmE jest w 100% podatny na problem szooka tylko czeba jeszcze znac troche PHP i mozna zrobic wszystko na stronie. Moim zdaniem jest to celowa luka pozostawiona dla adminow bo nie wieze w przeoczenie

2 - strona turystykagorka nie nalezy do wspomnianego serwera (przynajmniej jej nie widze na liscie)

3 - strona turystykagorka nie ma zainstalowanego systemu LinkORN

A pozycjoner.net.pl?

Luq, podpisuje się pod Twoimi słowami.

Czy wyraznie wszystko widac ? Ile razy mam mowic ze zadna z tych stron nie znaiduje sie na naszych serwerach ze zadna z tych stron nie zostala hakowana przez nas

Ja tam posiada dość dużą liczbę serwerów, i IPków. Czyżbyś wszystkie swoje projekty hostował na jednym serwerze?

----

ze strony ddl2.pl:

Darmowe serwery / darmowe konta www są utrzymywane na serwerch firmy Work-Elite Ltd. mającej swoją siedzibę w Wielkiej Brytanii

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

MMP dlatego tez podpisalem sie pod slowami Luq po tym kroku ktory wykonal DIR ELIT.

Nie spodziewal sie jednego - strzelił gola do wlasnej bramki a ten GOL zakonczyl MECZ.

Mial szanse na dogrywke to wlasnie strzelil samobuja. Podwazyl swoja wiarygodnosc (chyba w sumie nie - bo jej tutaj nie posiadal - wykluczajac klony ktore mu wierzyly).

oczerniajac LINKME zeby zbic userow watku z tropu.

Pozniej klamstwa serwer nie nalezy do mnie

a teraz nie dziala

co bedzie nastepnego.

Tak jak ci napisalem takim podejsciem tylko bedziesz dalej od ludzi SEO niz blizej !.

A dir-elite a cache google ci dziala ?

Z ludzi baranow robisz ?

Zaraz napiszesz ze to google podmieniło ?

To co mowil sttorm wszystko zostalo spzredane ! - a jak masz watpliwosci to poszukaj w kopi google ddl2 w obrebie allegro

Tak a potraficie sprawdzac do kogo naleza IP ? ALbo np takie cos :

DOMENA

nazwa domeny turystykagorska.pl

id abonenta hmns181044 (FIRMOWA)

serwery nazw ns1.futuro.pl.[62.233.128.22] ns2.futuro.pl.[87.204.28.13]

Tez jestem wlascielem tego hostingu futuro.pl ?

DDL2 nie nalezy do mnie i jest wlasnoscia firmy ktora zakupila ten hosting ile razy mam to powtarzac !!

https://www.allegro.pl/item174487072_firma_..._juz_dzis_.html

Zadowolony bo juz mnie wnerwiasz

Udowodnilem ci ze IP nie naleza do mnie to prubujesz udowodnic ze ddl2 nalezy do mnie - wyluzuj. Moze zajmi sie znalezieniem luki bo ja jej nie zdradze nikum :P a nie bron zaciekle LinkMe ktory jest dziurawy bo cos mam przeczucia ze to LinkMe cie oplaca zebys atakowal Linkorna a bronil ich. Tanio sie sprzedajesz chyba

tomick dlatego na wypadek gdyby wylaczyl serwer :P dalem link do cache GOOGLE.

Dobra :) chyba sie ladnie wszystko wyjasniło :) co do hackow - strzałów we wlasna bramke itp.

Teraz niech system LINKME i inne z powodu podziekowan :) dla LINKORN zrobia linka do tego tematu na hasło LINKORN.

Dobra ja sobie ide na balkonik niech ludzie sobie popiszą.

Pozatym poczekam moze bedzie lepsza lektura do czytania.

DIR ELITE ja opłacany - człowieku :) - co ty jeszcze nie wymyslisz ?.

Pewno zaraz napiszesz że na bułki MI DALI - heh masakra.

Ja atakuje LINKORN - przeciez juz nikt nic nie pisal a nagle news jak to LINKME zostal zhaczony który okazuje sie bajką wymyslona i powiazaną z LINKORN.

Ale zebys nie mówil ze jestem okrutny.

Mówią że leżącego się nie kopie to dam ci odpoczac o ile znowu czegos nie wymyslisz w podobienstwie do ataku na LINKME!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności