Skocz do zawartości

UWAGA NA SYSTEMY WYMIANY!

LINKORN I BEZPIECZEŃSTWO  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wiedząc że używając systemu LINKORN osoby z zewnatrz jak i administracja może przejąc kontrole nad Twoja witryną jesteś gotowy nadal używać tego systemu ???

• TAK
      7
    • NIE
      45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mmarek najlepiej poprostu miec rozlozona moc na kilka systemow nie warto polegac na 1 rozwiazaniu nie tylko w systemach wymiany

w hostingu, w domenach tak samo jak i grafikach, phpowcach. Zawsze dobrze to rozkladac zeby mniej bolal ew. pad

To jest oczywiste i chyba nikt rozsądny nie korzysta tylko z jednego źródła. Niestety nie jest łatwo proporcjonalnie rozłożyć mocy w sytuacji, gdy pozycjonowane jest kilkadziesiąt stron. Może okazać się, że klika z nich głównie była likowana akurat linkornem.

no to juz wszystko jasna

ale DIR ELITE bo twoje zaklamanie ze tre dane to przypadek.

JUbi umiescil liste domen ktore sa z tego serwera i przez jakis przypadek :) sa zwiazane z TOba.

Czy ty nie masz jeszcze dosc tych klamstw i robienie z ludzi DEBILI ?

Sstorm co ty na to ? ze kupiles ?

Kupiles powiadomiles o HACKU ! na LINKME itp :) eh normalnie do FBI to sie nie nadajecie.

DIR ELITE Twoje klony i Twoje klamstwa sie juz pogubily chyba :)

Jeszcze brakuje ci argumentow i szukasz ? i nadal uwazasz jak to wszyscy sie uwzieli.

Przeciez przez caly ten watek robiles z ludzi WAŁA :P

podalem ze licytowalem ale nie doszlo do transakcji koncowej i nie wiem czy ktos go kupil po mnie (nie podam teraz daty ale moglo to byc miesiac moze 2 temu)

wycofalem sie i to juz podawalem ze chcialem kupic ale sie rozmyslilem - po przeliczeniu bylo za duzo kasy do wydania

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

DDL2 - Info poszlo o zmiane danych i tyle w tym temacie. Nikt z was nie jest dla mnie autorytetem i osoba przed ktora warto sie tlumaczyc. Przedstawilem fakty nie przyjmujecie ich do wiadomosci wasza sprawa nie moja.

Prosze mi wskazac powiazania z domena www.turystykagorska.info ktora stoi na serwerze firmy ktora wspomnialem wczesniej - i ktora oczywiscie nie miala i nie ma linkorna na stronie !

Moze zajmiecie sie sesownymi rzeczami a nie proba ataku na moja osobe. Koniec kropka i wiecej sie nie bede tutaj wypowiadal chcecie minimalizowac problem prosze bardzo wasza sprawa nie moja i nie lezy to w moim interesie aby was przekonywac. Jesli bedzie sie wam lepiej spalo to myslicie sobe co chcecie a na sam kocien bedze sie sial jak sie okaze ze to prowokacja linkme + szook ale takie cos nigdy niema prawa wyisc. Wazne ze ja wiem jak jest i tyle.

Tak czy siak milego obgadywania

TTSEO: za to podobny avatar z logiem: https://ddl2.pl/i/top.jpg :P
Flaga Walii jest dużo starszej niż ja i work-elite.

Nie podoba mi, że Londynska firma ma flaga na strony, ale każde ktore chcę mogę tak robić.

Mam taki awantar, bo w Wali studiowałem, dużo się tam nauczyłem (btw, nic z SEO :) - inne czasy), to coś w tym rodzaju: mój sposób powiedzieć "Thank You"

wiemy ze Ty wiesz i to jest wazne i nie powiesz !.

Z domena ktora wskazales moze nie :) ale z ta cala lista ktora wykazal JUBI to przypadek ?

a zapomnialem nie pytam juz ciebie bo ty sie juz nie bedziesz tutaj odzywal.

Co cieszy bo dasz spokojnie usera przeczytac i przeanalizowac fakty :P podane przez mase userow tego forum na kazde twoje zamydlanie oczy

Najłatwiej zabrać zabawki i pójść do innej piaskownicy. To nie są fakty... I nikt nie każe Ci się tłumaczyć tylko zaargumentować to odpowiednio... Narazie tu wciskasz jakiś kit a nie konkretne i sensowne argumenty/wypowiedzi...

Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie

jeszcze raz podam to co podalem 3 godziny temu wiem ze byl sprzedawany bo sam chcialem kupic ale nie wyszlo i nie wiem czy ktos go kupil po mnie ???

Sstorm co ty na to ? ze kupiles ?

Kupiles powiadomiles o HACKU ! na LINKME itp smile.gif eh normalnie do FBI to sie nie nadajecie.

o tym ze chcialem kupic podalem 3 godziny temu nie wiem czemu teraz ktos sie obudzil po 3 godzinach od tego gdy sam to podalem, moze nie czytacie dokladnie

prosze o wybaczenie ale nie wiem czemu mnie teraz probujecie w to wrobic, czytajcie to co podaje i pisze, a nie teraz jakies insynuacje do mnie i do mojej osoby

na forum linkme napisalem, gdyz linkme nie chce informacji przez PW woli przez forum :P

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

storm co ty :P tak tylko chcialem zebys sie odezwal.

Ale jaki problem zakup takiego serwisu w PL napewno jest odnotowany w jakims US :) o takiej wartosci itp. i w NASKU cesje itp wiec spoko zawsze idzie dojsc.

A swoja droga to jak sie wycofales z aukcji ktora wygrales tak mozna :)?

Storm i na tej stronie w stopce co masz u gory jakos dziwnie ci linki swietli cos jak echo z linkorn :)

echo('

pozycjonowanie oferty Praca Dysk hotel nad morzem reklama internetowa

');

to tak jakby linkorn po poprawce ktora nie wykonuje kodu PHP :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności