Skocz do zawartości

Witam Państwa

M.Stanek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkownikó forum i nie tylko. Na forum zarejestrowałem sie pare dni temu. Od ponad pol roku jestem tu jednak bardzo czestym gościem. Uważam Państwa za bardzo elokwentną i znającą się na branży grupę Internautów dlatego postanowiłem dołączyć do tej społeczności internetowej.

Na początek pare slow o mnie:

Nazywam się: Maciej Stanek

Data urodzenia: 31.01.1984

Lokacja: Wrocław (obecnie) / Wałbrzych (czasem w weekendy zaglądam do rodzinnego miasta :P

Zawód: Student (ostatni rok) na Politechnice Wrocławskiej; Wydział - Informatyka i Zarządzanie (IZ); Kierunek - Marketing i Zarządzanie; Specjalizacja: Zarządzanie przedsiębiorstwem

Obecnie jestem na etapie pisania pracy inż na temat: Serwis internetowy wybranej organizacji w aspekcie marketingowym.

Po studiach planuję dalej się dokształcać i podjąć pracę w Agencji Interaktywnej we Wrocławiu.

Tematyką e-marketingu interesuję się i zajmuję od ponad roku. Postanowiłem niedawno otworzyć nawet bloga własnego poświęconego tej tematyce (https://www.sem.bloog.pl). Mam nadzieję, że po obronie pracy dyplomowej znajdą tam państwo parę cennych informacji, które nabyłem w praktyce.

Aby nawiązać z Państwem dyskusję chciałbym od razu zapytać się Was: Czy istnieje złoty środek na zrobienie kariery w e-marketingu? Z mojego doświadczenia widze ze wiele nawet duzych firm raczkuje w tej dziedzinie. Co Panstwo sądzą na ten temat?

P.S Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieje ze moje uwagi beda czasem dla Panstwa cennymi wskazowkami. Mam nadzieje rowniez wiele sie od Was nauczyc.

Łączę wyrazy uszanowania Stanek Maciej

Czy istnieje złoty środek na zrobienie kariery w e-marketingu? Z mojego doświadczenia widze ze wiele nawet duzych firm raczkuje w tej dziedzinie. Co Panstwo sądzą na ten temat?

A czy znasz złoty środek na kariere w każdej innej branży?

Witam :P

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Czy istnieje złoty środek na zrobienie kariery w e-marketingu? Z mojego doświadczenia widze ze wiele nawet duzych firm raczkuje w tej dziedzinie. Co Panstwo sądzą na ten temat?

A czy znasz złoty środek na kariere w każdej innej branży?

Witam :P

Niom przedewszystkim wytrwalosc w dzialaniu oraz ciezka praca. Chodzi mi tu konkretnie o tą bardzo specificzna brazne jaka jest e-marketing, ktora sie tak dynamicznie rozwija w Pl i UE :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności