Skocz do zawartości

tani i dobry vps

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

www.puretec.pl - Ceny niskie, VPSy mocne :) Kontakt dobry, aczkolwiek pomoc płatna dodatkowo. Godzina pracy administratora 75PLN czyli raczej przy dolnej granicy jeżeli chodzi o ceny na rynku.

mam tam resellera i nie podoba mi się obsługa

o aktualizację php musiałem się prosić a mysql to to dziś jeszcze stare....

nie mówię o tym, że mam safe mode ON :) i muszę sie prosić o każde wyłączenie jego :P zrobiłem to ale do dziś mi nie wyłaczyli, jdyne dobre tylko to, że nie ograniczony transfer

najlepsze, jest to, że nie chcieli mi podać numeru konta bankowego ;) powiedzieli, że dostanę mejlem do dziś nie dostałem

sygnaturka.png

Toż na stronie jest nr konta :)

Reseller to co innego niż VPS.

W VPS to Ty decydujesz jaka wersje PHP czy mysql mieć i jesteś sam odpowiedzialny za jego działanie.

A ich obawy przed aktualizacja mysql i php są spowodowane niekompatybilnością Confixxa z mysql 4.1 i PHP 4.4

ha i tu Cię mam :) nie podali numer konta :P

ja rozumiem ale chyba mogą zaktualizować no nowszej wersji

phpmyadmin to tam 2.6.0 jest :P

a co do kompatybilnością Confixxa to raczej wątpię :P jest dużo HOSTINGÓW które ma lepsze preferencje ;) no i obsługę

sygnaturka.png

https://puretec.pl/14.html - nr konta

PHPMYADMIN sam sobie mozesz nowszy zainstalować :)

A co do confixx to jestem pewny ze w kilku miejscach jest nie kompatybilny i troche pracy trzeba by poswiecic na dostosowanie

wlasciwie jak szukasz VPSa to moze bardzie zalezy Ci na hostingu dedykowanym ? Hosting dedykowany kontra hosting wspoldzielony

jak szukasz tanio o dobrze to bedzie ciezko Ci znalezc, ale dobry kontakt z supportem na pewno bedzie w ProVPS.pl

(Polski support i serwery w PL)

@maglev bez obrazy ale czy provps.pl jest Twoje czy tam pracujesz?

Istnieje zaledwie dosłownie parę dni i wmawiasz wszystkim, że jest dobry, super kontakt z supportem i w ogóle?

fajnie :P Może wstrzymamy się do takich opini do hmm następnego roku? wtedy będziemy wiedzieć czy firma jest dobra.

Bądźmy poważni ?

@maglev bez obrazy ale czy provps.pl jest Twoje czy tam pracujesz?

Istnieje zaledwie dosłownie parę dni i wmawiasz wszystkim, że jest dobry, super kontakt z supportem i w ogóle?

fajnie :P Może wstrzymamy się do takich opini do hmm następnego roku? wtedy będziemy wiedzieć czy firma jest dobra.

Bądźmy poważni ?

skoro to organizowalem to wiem jaki poziom uslugi jestem w stanie zaproponowac, mam w tym wieloletnie doswiadczenie wspolpracownicy moi takze, jesli komus sie nie podoba to na szczescie nie jest tak jak w zwyklym (wspoldzielonym) hostingu, gdzie przewaznie placi sie na rok z gory i klient moze odejsc za miesiac, choc przez to, ze to sa uslugi dedykowane to staramy sie o klienta jako jednostke, a nie o klienta jako szara mase( tak jak klient jest traktowany w zwyklym (wspoldzielonym) hostingu, z uwagi na duzy efekt skali).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności