Skocz do zawartości

tani i dobry vps

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

ja rozumiem ale chyba mogą zaktualizować no nowszej wersji

Nie mogą! Przynajmniej nie powinni.

Jeżeli bierzesz VPS to znaczy, że chcesz mieć praktycznie dedykowany serwer (oprócz nowej wersji kernella czy update'ów Virtuozzo czy innego systemu nie powinni Ci nic zmieniać).

Ja jestem spokojnym człowiekiem ale jeśli admini VPS'a by mi bez mojej wiedzy cokolwiek zaktualizowali (poza wymienionymi wyżej) to bym się bardzo zdenerwował.

Zaletą VPS'a jest właśnie to, że tylko Ty masz kontrolę nad tym co się na nim znajduje. Jak sobie nie radzisz z administracją serwera to zatrudnij kogoś kto się zna.

Ja mam VPS'y w PowerVps na Cpanelu, ale i tak do administracji korzystam z powłoki.

Kontakt z supportem świetny. W sprawach poważnych po 2 minutach jest odpowiedź. na szczęści takich często nie ma.

//edycja

jeżeli chcesz otworzyć jakiś port to iptables albo apf na przykład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności