Skocz do zawartości

[ocena] Mitt Skateboards

lenczewski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem przyzwyczajony do standardowych szablonów portalowych, bo takie lubię najbardziej. Pomimo tego Twoja stronka mi się bardzo podoba. Jest oryginalna, niczego jej nie brakuje. Łatwo się obsługuję i wszystko jest w najlepszym porządku.

Jedyne zastrzeżenia jakie mogę mieć to do kolorystyki sklepu.

Ocenka 8/10

Powodzenia ze sklepem

Bardzo ładna strona,

widać pomysł bardzo dobry,

wykonanie również niczego sobie;

Jedynie mogę się przyczepić do tego, że klikając na zdjęcie produktu(ze strony głównej),

nie przenosi do opisu produktu, tylko powiększa zdjęcie.

Poza tym, wszystko ok - choć nie bardzo podobają mi się strony "wyjustowane*" do lewej.

-----------

*nie wiedziałem jak to nazwać ;D

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Jak dla mnie Adis to wyrównanie do lewej, ale tez mogę sie mylić :crazy:

Justowanie to jest wyrównanie do prawej i lewej równocześnie. Jeśli chodzi o moją opinię na ten temat to też nie jest to jakieś piękne dla mnie ale przy tak zbudowanej stronie to chyba najlepsze wyjście

No jak na sklep to troszkę nieporozumienie. Można tworzyć oryginalne sklepy ale wymaga to i tak zachowania pewnych zasad do których klienci sklepów internetowych są już przyzwyczajeni. Błędy:

- menu funkcjonalne ginie w natłoku dużego topu. Praktycznie go nie widać

- brak odnośnika do strony głównej

- mało czytelny podział kategorii finger i skate wygląda raczej jak logo niż odnośnik

- brak linków powrotnych po wrzuceniu produktu do koszyka

- zdjęcie nie odsyła do karty produktu

- ograniczenie zamówienia do 9 sztuk - jak chcę 20 to muszę wrzucić do koszyka 9 + 9 + 2 ?

- brak linku mówiącego o zakończeniu zakupów i przejściu do "kasy"

- przycisk "zamów" powinien chyba brzmieć "do koszyka" "koszyk"... "zamów" powinno kończyć zakupy

- ...

Kolorystyka: brąz nie nadaje się do sklepów, to kolor raczej dystyngowany, sprawiający wrażenie profesjonalizmu i wiedzy. Twoimi klientami są młodzi i aktywni ludzie. Brąz to spokój.

Zdjęcia: pojawiają się foty elementów drewnianych na tle drewna - zdjęcia produktów powinny być jak najbardziej kontrowane (tło jasne dla ciemnych i ciemne dla jasnych produktów)

Z całym szacunkiem ale nie wróżę sklepowi powodzenia, jak dla mnie do przerobienia maksymalnie.

@kadzielawski

mielismy to samo odczucie przy czym mi sie poprostu tego wypisywac nie chcialo heheh

grafika to nie SEO ... tutaj wszystko mozna podpatrzyc ...

ale SEO mozna sie nauczyc a niektorzy poprostu nigdy niebeda dobrzy w grafice ....

malo tego ... na stronie tego kto robil ta strone w About pisze Designer ... chyba troszke ktos pojecia pomylil :)

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

@holder - czasami jak mam wolną chwilę, to żeby nie wpaść w monotonię audytów całkiem dopieszczonych stron stuknę coś na forum. Swoją drogą to ciekawe, że audyty zlecają firmy, które mają zazwyczaj bardzo dobre witryny i niewiele im brakuje :)

Co do grafiki to widziałbym to w stylu... a dajmy im linka ;) - ta: latawce.

@lenczewski - nie ma sprawy, cała przyjemność po mojej stronie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności