Skocz do zawartości

Nowy Szybki Presell

Dose

Rekomendowane odpowiedzi

W stopce juz sobie dołożyłem linka, ale teraz oficjalnie zapraszam do pisania artykułów w serwisie Promocje w Sklepach Internetowych.

Serwis jest szybki, prosty, nie wymaga rejestracji i zakładania konta (oparty na mocnelinki.info)

Moderator czuwa nad contentem, a więc znajdziesz tu informacje na temat e-commerce i żadnych innych śmieci.

Zapraszam.

co by tu wstawić...

O po raz pierwszy ktoś coś pozmieniał w skórce :rolleyes:

Yeden - stawiałem na prostotę i szybkość w MocneLinki.info - nie ma w nim więc innych opcji niż wstawianie linków za pomocą bbcode, który każdy pozycjoner powinien znać chociażby z PiO. Ułatwienie we wstawianiu linków zrobię w którejś z następnych wersji.

edit: błąd gramatyczny ;)

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

Ble, ble ble i na starcie 17 linków wychodzących poza tymi, które będą we wpisach

wiem o tym, dlatego dodam no follow dla zdecydowanej większości z tej 17stki. Wczoraj zabrakło mi juz czasu i cierpliwości żony :crazy:

pzdr

co by tu wstawić...

mam od razu dwa pytania, które wyszły przy okazji wczorajszych harców ze skryptem:

1. Jak dodać własną podstronę w stylu 'o co chodzi.html'?

2. Czy są szanse na stworzenie lewego menu, skladającego się z wybranych tagów?

pzdr

co by tu wstawić...

1. nie ma czegoś takiego aby dodać nową podstronę w prosty sposób, wymagana jest edycja pliku index.php:

przed:

elseif ($_GET['a'] == 'about') {
$tpl->text(conf('about_text'));
$tpl->global['meta_robots'] = 'noindex';
}

po:

elseif ($_GET['a'] == 'about') {
$tpl->text(conf('about_text'));
$tpl->global['meta_robots'] = 'noindex';
} // dodane:
elseif ($_GET['a'] == 'nowapodstrona) {
$tpl->parse('nowapodstrona');
}

i w pliku templates/nowapodstrona.tpl tworzysz podstronę a gdzieś w skórce tworzysz link do podstrony a-nowapodstrona.html

2. To można zrobić w skórce

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

czas pozwolił, a więc zmiany dokonane.

Zgodnie z podpowiedziami - dodałem podstronę. Nowa strona otrzymała nazwę 'zamów artykuł' ;) i mam nadzieję, że będzie spisywać się super! Pobawiłem się też w stworzenie menu z tagów, oceńcie i smarujcie tu opinie. A tu link: presell

ps: nofollow-y też wstawione :)

pzdr

co by tu wstawić...

Kolejne 2 pytania z marszu odnośnie skryptu:

1. Jak zmieniać sposób sortowania tagów? Chcę, żeby były układane wg popularności, a domyślnie jest alfabetycznie.

2. Czy sitemap uaktualnie sie automatycznie, czy co jakiś czas?

pzdr

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności