Skocz do zawartości

szukam- narzedzie na jakie slowa wchodza ludzie dziennie

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiegos narzedzia ktore bedzie informowalo ile mielismy wejsc na nasza strone z wyszukiwarek i jaka fraza zostala nam wpisana. Chcialbym zeby to byly staty dziennie bo cos takiego oferuje stat4u.pl ale pokazuje slowa od poczatku prowadzenia statystyk

Używaj Cuilla i Hakii

No wlasnie ale czy on daje taka mozliwosc aby dowiedzeic sie ile mam wejsc na dane slowo dziennie?

Skoro niektore staty pokazuja to tylko nie dzialac na dni tygodnie miesiace to jednak jest to mozliwe

Używaj Cuilla i Hakii

https://getclicky.com ma też cos takiego - ale tylko po angielsku.

Darmowe statystiki IMHO dla kilka rzeczy ok, dla kilka potrzeb nawet bardzo fajnie.

Wersja ograniczona za friko i PRO płatne (około 40 zł roczne - do 10000 dziennie) ale dość ciekawe.

Sam jeszcze testuję, ani polecam ani odradzam, jeśli kŧoś zna alternatywe zgodne polecenie, proszę o info.

PS: Jęsli któs chce być mile link z ref-em ;).

dzięki za linka, bardzo fajne statsy, miłe dla oka, szukałem ostatnio czegoś w tym stylu chociaż jako skrypt (bbstats ciągle się krzaczą).

ps. jestem miły ;)

Dzięki!

Ale jeśli ktoś chcę sie zarejestrować tam jedna uwaga:

Upgrade z friko do płatne jest (co najmniej jak ja to widzę) tylko możliwe dla całego konta (albo trzeba wysłać maila itd - już nie automatem).

Proponuję zakładać rózne konta dla wartościowych serwisach (dla ktore warto wpłacić na PRO, jeśli podoba - albo co najmniej, że to nie wykluczone) i stron z zapleczu (jasne, że tylko friko).

• 1 miesiąc temu...

A staystyki oferowane przez google?

Teraz w nowej wersji sa bardzo przejrzyste. Jest fajna opcja wysyłania raporu na adres email.

Możesz zdefiniować co ma być wysyłane i w jakich odstępach czasu.

Np. raport wysyłany na meila w formacie PDF codziennie będzie Ci pokazywał info z ostatniej doby, a co ci będzie pokazywał ustalasz w konfiguracji.

Bardzo proste.

• 2 tygodnie później...

Umm.. kiedys cos udostepnialem, teraz pokaze demko nowszej wersji moich statystyk..., mi w zupełności wystarczają.

Dwie domeny, pierwsza jest stara.. dosc stara, druga to taki test i .. jeszcze nad tym pracuje. Zobacze jak na to google sie bedzie zapatrywac.

Poki co robi mi to za zaplecze i pole do manewrów z ustawieniami, szukaniem optimum dla google :)

Link:

https://www.stats.dobre-firmy.pl

Login: forum

Haslo: optymalizacja

Jesli masz dedyuka, lub dostep do shella to pusc PM, sprawdzimy czy dadza sie zainstalowac u ciebie. Kod pisalem pod swoj serwer, spokojnie monitoruje tym ponad 230 domen. Konieczna jest jednak comiesieczne czyszczenie bazy danych, jednak maly skrypcik pod shellem robi backup i czysci :P

PS. Oj jak ja dawno nie bylem na forum...., czas czas czas ...;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności