Skocz do zawartości

Farmy Linków

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czyli co - wygrałem :) ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dobra.... koniec zabawy

Pierwszą edycję konkursu wygrał Ptaq. Zgodnie z obietnicą - nagroda.

Aby konkursik nabrał atrakcyjności do nagrody podstawowej (link na stronie minimum 50 OL) dorzucam jeszcze gratis do wyboru:

- karton Maślanki Garwolińskiej - smak naturalny, nagroda do odebrania osobiście w Warszawie

- para skarpet frotte ze Stadionu X lecia z Warszawy - UWAGA - skarpetki mogą być niedługo bardzo cennym rarytasem - powód: planowane zamknięcie "Jarmarku Europa" w którym prym wiodą azjaci

- długopis zwykły - bo zwykłe są najlepsze...

Ptaq - proszę o kontakt na gg lub priv

Pta, moje gratulaacje, to prawdziwa bomba. kmec.sk, hehe:) Dobry jest. A swoja droga , co to za tescik? var1at?

za takie zaplecze to powinni już chyba wyroki dawać w zawieszeniu....

Pawka - test sprawdza szkodliwość linkowania do farm... czyli na swojej domence (stale linkowanej) umieszczam link do jakiejś farmy konkretnej i czekam... jak nic to kolejny i dalej czekam... w ten sposob chcę sprawdzić jak szybko można stracić trustrank ;)

poświęcam 10 domen od pr 0 do pr 4, najstarsza ma ledwie ponad rok. Jeśli wyniki będą sensowne, to sie podzielę...

A mnie kontrola-dostepu bardzo się spodobała. Nie jest to jakieś bezsensowne biedolenie, a sporo naprawde wartosciowego kontentu. Szczególnie dobry ten kawalek:

"Wiele poza McPluto. Powinieneś na centymetr tej czapki. Spełniły się bez jedzenia i jak stoimy po napis po do czego zacząć wyprawę w których się, na drugą. Uciekasz tym myślę że chce. Przykro, mi gdzie można nic mi co to dobrze zrobiłam, właśnie usmażyłem cię to. Bomba możesz teraz wygląda jak gó**o Nazywa ten pospolity [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ]. I jej mogło dojść do drinka vodka with your Old granddad Im sorry To samo. Skoncentruj się. Szykuje się nią Mama będzie zależało. Zadecydujemy, katalogiem wystawy i nie dostał ataku za mąż te flesze. Ludzie przyjeżdżają moi Boży spłonął utonął w Valhalli Jestem Eskimosem Tak karcisz Zadzwonię po tych pokaz uso en juger. Usiądź młody i dun bookmaker cest de msica at fez to extravagante Ok niech to Mamiya Wporządku Piloci Więc Czekaj, daj mi ją po prostu nie robisz sobie radę jak W takim perfekcyjnym stanie to był Mam pytań Jak to cholerstwo zawiera lokalizacje przestępstw w połowie, Klingonką jaką jest dla pieniędzy. Zobaczmy, co z Paulem, Hillem.

Zamknij jadaczkę, wujkojebco Spójrz jaka przyczyna zgonu. Co, zrobisz, losy Co Robota nawet gdy to, działa. To się może w gabinecie Tert Mój czas. Rok pański w Ulu, co jest ta osoba, była kapitanie proszę spojrzeć. W kłótnię między nami, teraz poprowadzi planetę Ale pod ciężkim atakiem. I wcale ku**a. Nie ale ja osobiście będę tam dziewczyny tak Ale gó**o najbardziej niezwykła. Jeśli to już tu przyszłam wynegocjować trochę tu podszedł do spać ostatniej nocy kiedy może masz duży silny pewny że będę się tego zrobić żeby się przyłożył mi tak. Nie rób wybieram. Jeśli o jej. Nikt nie chciałbym się Wsiadaj. Co się nazywać to mój Boże, wkład miał nic byś tam za głupi. Tak. "

terroryzm.com -> sorki za mały off-topic... Jest tak dużo linków to fakt, ale za te linki dużo kasują :);)

Chciałem kiedyś tam zamieścić link za kilkanaście zł/miesiąc ale po wychodzących zrezygnowałem :P :P

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności