Skocz do zawartości

ehh Polak potrafi

jakob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kazdy orze jak może - widać że Polska to pomysłowy naród. My nigdy nie zginiemy :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Z niektórych możemy być dumni :) Nie potrafią pisać po polsku dobrze a książki wydają ;p No i doktorat z SEO maja ;p

"doktorat z zakresu marketingu oraz ukończone studia doktoranckie obejmujące problematykę pozycjonowania (w Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii)"

https://ksiegarnia.pwn.pl/autor.php?aid=2478

Moze mam zle rozeznanie ale Czechy to przede wszystkim Skoda - kraj dosyc znany, kojazony. A Slovakia, hmmm chyba malo o niej wogole slychac w swiecie - takie ciche i spokojne panstewko - czym mniej ktos o mnie wie tym lepiej dlatego Slovakia :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

kupa wiary z pl spi u nas na plazy, jeszcze wiecej na parkingu asdy [osloniety] czy po parkach. zycie. ale to samo robia rosjanie, czesi czy rumuni. jak holota wyjezdza z kraju to tak juz jest. czasami faktycznie kogos przydusi, nie ma na chleb w pl, jedzie do uk i spi na plazy, ale poznalem kolesia, ktory zarabial wiecej niz ja a i tak spal na dworzu bo "na ch... mam im placic"...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

ale poznalem kolesia, ktory zarabial wiecej niz ja a i tak spal na dworzu bo "na ch... mam im placic"...

No nie mogę, przeczytałem to i śmiałem się jak głupi. A co Wy tak wszyscy wyjeżdżacie. Nie mówię, że u nas jest idealnie i pewnie dużo gorzej no, ale nie narzekajmy. Ja jak już gdzieś bym sie miał wybierać to do Nowej Zelandii - tam to jest raj i spokój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności