Skocz do zawartości

Weryfikacja voucherow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zakupić kilka voucherów AdWords, jednak wcześniej mam kilka pytań do bardziej doświadczonych. Nie wiem jak to działa, czy te vouchery zawierają jakiś kod który doładowuje moje konto? Czy kupując vouchery ryzykuje ze "nie będą działały"? I ostatnie - czy kwota vouchera jest uwzględniona na fakturze i można ją wrzucić w koszty?

Wiem, że dla większości z was te pytania są lamerskie, ale boję się wydawać kasę w ciemno. Z góry dzięki za odpowiedź.

Katalog stron

SeoCafe.pl.

seocafe_mini.jpg

1. Tak

2. I tak i nie - średnio ~5% kont założonych voucherem potrzebuje dodatkowo doładowania (przelania na konto opłaty aktywacyjnej), ale po doładowaniu działają normalnie

3. Nie - chyba że sprzedawca wystawi Ci fakturę, ale prawdopodobnie podwyższy sobie wtedy cenę o 22%

2. I tak i nie - średnio ~5% kont założonych voucherem potrzebuje dodatkowo doładowania (przelania na konto opłaty aktywacyjnej), ale po doładowaniu działają normalnie

Hhm .... przy zakladaniu przez Mozille czasem sie tak dzieje. Dlatego radze zakladac konta przez IE albo Opere. Nie potrafie wytlumaczyc tego zjawiska :)

Co do dzialania starych voucherow - Jubi to moze Ty w lotka powiniennes zaczac grac ? :> Mysle, ze podobne prawdopodobienstwo ;)

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności