Skocz do zawartości

Polacy też potrafią

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

agtile - najpierw zrób coś pożytecznego i konkretnego, krytykować potrafi każdy.

Nie sadze aby moc wypowiadac sie o tym w jaki sposob ktos cos napisal, musze koniecznie najpierw cos "pozytecznego " zrobic. Zreszta dla Ciebie "wielkim osiagnieciem" bylby mod do zagramanicznego katalogu ( jak sadze) dla kogos innego cos z "innej beczki".

Nie spodobaly mi sie slowa w jakich "wrazliwy na krytyke" kolega dargre odnosil sie do Polakow i PiO.

Piszac w tytule Polak potrafi, po kilku godzinach kiedy jego news przebrzmial bez specjalnej euforii ze strony forum , od razu rznie po Polakach i ich "typowej" niewiedzy o swiecie. A to juz niestety swiadczy tylko o braku szcunku dla innych.

DP znam nie najgorzej,sa tam osoby od ktorych mozna uslyszec poparte wiedza informacje, jest tam tez cala masa ludzi z tysiacami postow na liczniku, ktorzy ciagle zadaja podstawowe pytania, co swiadczy tylko poziomie wiedzy oraz zdolnosci jej przyswajania. Linki na sprzedaz czy wymiane to oferty w 85% z falszywym PR itp itd.

Nie porownuje DP do PiO bo po co?

A rąbnięcie posta na DP to jakbym tu walnął ich z 1000.

1 do 1000 ?? bez komentarza.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Beznadzieja, typowa polska zazdrość i zawiść. Żaluję, że napisałem posta.

To tez odnosilem sie glownie do sposobu w jaki piszesz o Polakach i tym forum.

A ze mi to sie nie podobalo to i po "kosmicznym osiagnieciu" sie przejechalem

A wracajac do zapatrzenia w obce,czy w.g Ciebie to co na zachod od Szczecina jest zawsze lepsze?

Nie wiem jakie masz kompleksy ale na zdrowy rozum, zareagowales zbyt mocno.

I mimo wszystko spodziewalem sie troche bardziej przemyslanej odpowiedzi.

Czy tak naprawde trudno Ci zrozumiec ze ktos mogl sie poczuc dotkniety kiedy piszesz:

Eh, wiesz jak to jest...

Polacy zapatrzeni są w siebie. Teraz moda tu na presellki, były qlweby.

A co na świecie się dzieje pojęcia wielkiego nie mają

aby sie ustosunkowac do reszty Twojej odpowiedzi nie mam w tej chwili czasu.

Autoreklamą prawdziwego respektu się nie zdobywa.

To takich bzdur teraz uczą? A telewizji to Ty chłopie nie oglądasz? Toż to wyłącznie autoreklama.

No chyba że ktoś woli reklamować swoją głupotę .

Mowimy o dwoch roznych aspektach autoreklamy ja o ludzkiej Ty o $$ ( TV)

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności