Skocz do zawartości

Czy grozi mi Duplicate Content

kamilson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam stronke zgloszona i zaindeksowana przez google pod wykupiona domena, poza tym ze strona jest dostepna pod ow wykupiona domena, mozna takze sie na nia dostac poprzez adres domeny, ktora dostalem darmowo przy zakupie serwera, ale oczywiscie nie jest ten adres zgloszony do google, jednak zamiszczam od pewnego czasu mape strony w narzedziach webmastera google i zauwazylem ze mimo iz podaje adres strony pod wykupiona domena, google zaindeksowalo mi strone takze pod adresem darmowej domeny i niektore artykuly ze strony sa znajdowane pod wlasnie adresem domeny darmowej, czy grozi mi w zwiazku z tym duplicate content?, dodam ze zauwazylem ze jest sporo takich stron , ktore sa dostepne pod roznymi adresami.

I male pytanie, a mianowcie czy powinienem na serwerze miec podpieta tylko domene wykupiona, ktora jest ta wlasciwa czy zostawic w obencym stanie a wiec wykupiona i darmowa? i jescze jedno zauwazylem ze mimo to ze podaje adres mapy strony dla google pod wlasciwa wykupiona domena, google pokazuje mi np: w bledach mapy strony adres wlasnie tej darmowej a nie zgloszonej, podobna sytuacja jest gdy na mojej stronie wejde w xml mojej mapy strony zamiast linkow tej wlasciwej pokazuje mi linki pod ta darmowa

Byc moze postepuje lub postapilem nieprawidlowo, jesli tak to prosze o wskazowki i o odpowiedz czy grozi mi duplicate?

z gory dziekuje za odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności