Skocz do zawartości

Witam wszystkich serdecznie

lastrad

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o wyrozumiałość dla początkującego.

Od czego tu zacząć? Mam na imię Arek i jestem z Lublina mam 30tke na karku a mój znak zodiaku to....

hehhehe starczy...

Na początku zaznaczę, że czytam to forum już około 3 miesięcy ale dopiero teraz zapragnąłem zostać jego uczestnikiem.

Jak zwykle w takich przypadkach skłonił mnie do tego brak wiedzy a moje pierwsze kroki na drodze pozycjonowania są koślawe i niepewne.

Początkowo chciałem tylko podnieść się w rankingach google (pewnie każdy tak zaczyna:)).

Zdałem sobie sprawę ,że promowanie mojej strony poprzez płacenie za pozycjonowanie będzie drogie i nie adekwatne do zarobków mojej firmy, a tego wszystkiego dowiedziałem sie czytając to forum :)

byłem w google wysoko, wyleciałem wogle nie mogłem sie znaleźć (polecenie site:moja domena) a teraz znowu wracam

Przyznam, że dzięki wam zaczęło mnie to wciągać - zadałem sobie pytanie jak to jest???

Nie mam zamiaru zarabiać pozycjonowaniem dla kogoś, interesuje mnie tylko promowanie mojej działalności(strony) bo z tego żyje ja i moja rodzina.

Jeżeli ktoś na tym forum będzie mi mógł pomóc udostępniając nawet małą część wiedzy jaką posiada postaram się odwdzięczyć. Oczywiście nie wiedzą w zakresie pozycjonowania bo tej nie mam ale na przykład będę mógł zagrać mu dobre wesele albo dać bilet na jakiś koncert bądź do klubu, zaprosić do radia na kawę - tym się właśnie zajmuje.(dla dociekliwych nie parze kawy zawodowo:))

A jak to nie wystarczy to mogę i zapłacić.

-jak bym coś robił nie tak to powiedzcie-

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Arkadiusz Ciechomski

-------------------------------------------------------------

Organizacja imprez Lublin to Lubelska Agencja Artystyczna

dj na wesele Lublin - tak dorabiamy do małych radiowych zarobków:)

Hej

Witamy na forum :) Nie czuj się skrępowany, jeśli czegoś nie wiesz. Zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże fachową poradą.

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Witamy :D

Czy pozycjonujesz stronę ze stopki ?

Moze na rozgrzewkę i dobry początek drobne zmiany w adresach URL

zamiast "?id=test&page=pokazymody" trochę to skrócić, google to lubi ;)

I powpisywać trochę wartościowych słów do title.

Witamy ;)

Czy pozycjonujesz stronę ze stopki ?

Moze na rozgrzewkę i dobry początek drobne zmiany w adresach URL

zamiast "?id=test&page=pokazymody" trochę to skrócić, google to lubi :P

I powpisywać trochę wartościowych słów do title.

Wiem ,że może po tym co powiem wydam się większości zielony ale to niestety prawda.

"Stopka" jeśli to są te anchor teksty co powypisywałem na dole? to tak:).

Staram się pozycjonować na te frazy gdyz to jedna z działalności mojej firmy

Boje się wpisywać wartościowych słów w title bo chodzi chyba o te na które pozycjonuje czyli te własnie te frazy kluczowe a podejrzewam że miałem jakiś czas filtr, na te frazy więc usunąłem je z title i dlatego w końcu moja strona zaczęła być widoczna jak podejrzewam ale fachowcem nie jestem a ten adres url ?id=test&page=pokazymody jest jedynym który się utrzymywał po wpadnięciu w filtr bo wpisywałem nazwę domeny site:bankiet.lublin.pl i tylko ona była widoczna w google po tym jak wszystkie strony łacznie ze stroną główną powypadały -która do tej pory nie wróciła do wyników wyszukiwań

Dziękuje za komentarz i pomoc Maximus-rex na wszystkie porady te dotyczace atrakcyjności mojej strony dla pozycjonowania jak i zwykłej opinii o wyglądzie i budowie jestem otwarty.

W związku z tym mam pytanie czy mogę ją przedstawić do wglądu na tym forum czy będzie to raczej niewłaściwe.

Nie chce popełniać nietaktów na starcie choć podejrzewam, że rozmawianie w tym dziale gdzie mialem się przywitać już jest niewłaściwe więc proszę moderatorów o wyrozumiałość i naganę;)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Organizacja imprez Lublin to Lubelska Agencja Artystyczna

dj na wesele Lublin - tak dorabiamy do małych radiowych zarobków:)

Cześć, ja też zaczynam praktycznie tą przygodę. Doradzę też zamianę obrazków prowadzących do podstron na zwykły tekst. To wielkie G też podobno lubi. ;) . Zdobywaj linki tematyczne na PreSell Pages. Spis jest gdzieś na tym forum jako temat przyczepiony.

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności