Herkules Opublikowano wczoraj o 10:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:05 14 godzin temu, Harry napisał(a): Tak, wiele razy to widziałem i czytałem ale nikt mi nie podał konkretnych danych albo chociaż źródła swojej wiedzy. Może ty będziesz tym unikatem, który poda mi w końcu rzetelne dane potwierdzające te jakże wspaniałe doniesienia Najlepsze chatboty AI w 2024 roku: Najlepsze typy i porównania Początek końca? Coraz więcej z nas odchodzi od Google w kierunku TikTok i chatbotów AI — badania pokazują, że złota era wyszukiwarek może się skończyć | Radar techniczny Niby tylko badania, ale jest jakiś tam trend rosnący W dniu 19.01.2025 o 20:12, Pawciokot napisał(a): Nie bardzo rozumiem jak 2500 słów miałoby dogłębnie omówić temat Normalnie? przykład Newsy.. które są zazwyczaj zwięzłe i na temat, a nie stanowią wielostronnicowego wypracowania Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano wczoraj o 10:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:08 1 godzinę temu, Harry napisał(a): Czatboty oparte na LLM miały swój boom w 2022, mamy obecnie 2025. Potrzebuję niezależnego zestawienia r/r, a nie informacji typu "wydajemisie" jakie prezentuje @frajer pisząc Może warto poczytać wypowiedzi użytkowników, np. My Google Search Usage Dropped Dramatically (>80%) Since Using ChatGPT – What About Yours?: https://www.reddit.com/r/ChatGPT/comments/1df3jlr/my_google_search_usage_dropped_dramatically_80/ W dniu 19.01.2025 o 20:12, Pawciokot napisał(a): Nie bardzo rozumiem jak 2500 słów miałoby dogłębnie omówić temat A ja nie bardzo rozumiem, jak wyczerpująca odpowiedź na pytanie np. (bo napisałeś że zajmujesz się serwisem prawnym) "Czy można wysłać komornikowi pismo przez skrzynkę do e-doręczeń?" mogłaby zawierać AŻ 2500 słów. W wysportowanym ciele zdrowy duch - https://ripper.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar Opublikowano wczoraj o 10:24 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:24 16 minut temu, frajer napisał(a): Jeżeli jesteś na kilku grupach, to możesz mieć spory ruch dzięki takim postom. Jest to jakaś metoda pozyskania ruchu. No i jak piszesz coś z tego może zamienić się na 18 minut temu, frajer napisał(a): stałych czytelników jeżeli jest to blog ale to już kwestia wyboru strategii. To forum jednak z założenia skupia rudzi, który wybrali strategię ściągania ruchu przez widoczność w wyszukiwarkach. Dlatego istotne pozostaje pytanie: czy wyszukiwarka "daje jakieś punkty" za długość tekstu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajer Opublikowano wczoraj o 10:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:33 7 minut temu, Skalmar napisał(a): To forum jednak z założenia skupia rudzi, który wybrali strategię ściągania ruchu przez widoczność w wyszukiwarkach. Dlatego istotne pozostaje pytanie: czy wyszukiwarka "daje jakieś punkty" za długość tekstu? Nie jestem pewien natomiast bywa na mojej www tak, że długie artykuły są usuwane z indeksu a krótkie pozostają (z tym że odwrotnie chyba też ale niekoniecznie częściej). W wysportowanym ciele zdrowy duch - https://ripper.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi