Skocz do zawartości

Czy mega artykuł to dobra opcja?

Skalmar

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Harry napisał(a):

Tak, wiele razy to widziałem i czytałem ale nikt mi nie podał konkretnych danych albo chociaż źródła swojej wiedzy. Może ty będziesz tym unikatem, który poda mi w końcu rzetelne dane potwierdzające te jakże wspaniałe doniesienia 🙏

Najlepsze chatboty AI w 2024 roku: Najlepsze typy i porównania

Początek końca? Coraz więcej z nas odchodzi od Google w kierunku TikTok i chatbotów AI — badania pokazują, że złota era wyszukiwarek może się skończyć | Radar techniczny

Niby tylko badania, ale jest jakiś tam trend rosnący 

W dniu 19.01.2025 o 20:12, Pawciokot napisał(a):

Nie bardzo rozumiem jak 2500 słów miałoby dogłębnie omówić temat :D

Normalnie? przykład Newsy.. które są zazwyczaj zwięzłe i na temat, a nie stanowią wielostronnicowego wypracowania 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

1 godzinę temu, Harry napisał(a):

Czatboty oparte na LLM miały swój boom w 2022, mamy obecnie 2025. Potrzebuję niezależnego zestawienia r/r, a nie informacji typu "wydajemisie" jakie prezentuje @frajer pisząc

Może warto poczytać wypowiedzi użytkowników, np. My Google Search Usage Dropped Dramatically (>80%) Since Using ChatGPT – What About Yours?: https://www.reddit.com/r/ChatGPT/comments/1df3jlr/my_google_search_usage_dropped_dramatically_80/ 

W dniu 19.01.2025 o 20:12, Pawciokot napisał(a):

Nie bardzo rozumiem jak 2500 słów miałoby dogłębnie omówić temat :D

A ja nie bardzo rozumiem, jak wyczerpująca odpowiedź na pytanie np. (bo napisałeś że zajmujesz się serwisem prawnym) "Czy można wysłać komornikowi pismo przez skrzynkę do e-doręczeń?" mogłaby zawierać AŻ 2500 słów. 🙂

W wysportowanym ciele zdrowy duch - https://ripper.pl/

16 minut temu, frajer napisał(a):

Jeżeli jesteś na kilku grupach, to możesz mieć spory ruch dzięki takim postom.

Jest to jakaś metoda pozyskania ruchu. No i jak piszesz coś z tego może zamienić się na 

18 minut temu, frajer napisał(a):

stałych czytelników jeżeli jest to blog

ale to już kwestia wyboru strategii. 

To forum jednak z założenia skupia rudzi, który wybrali strategię ściągania ruchu przez widoczność w wyszukiwarkach.
Dlatego istotne pozostaje pytanie: czy wyszukiwarka "daje jakieś punkty" za długość tekstu?

7 minut temu, Skalmar napisał(a):

To forum jednak z założenia skupia rudzi, który wybrali strategię ściągania ruchu przez widoczność w wyszukiwarkach.
Dlatego istotne pozostaje pytanie: czy wyszukiwarka "daje jakieś punkty" za długość tekstu?

Nie jestem pewien natomiast bywa na mojej www tak, że długie artykuły są usuwane z indeksu a krótkie pozostają (z tym że odwrotnie chyba też ale niekoniecznie częściej).

W wysportowanym ciele zdrowy duch - https://ripper.pl/