Skocz do zawartości

Realizacja czeku

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj byłem w banku bo przysłali mi w końcu mój pierwszy czek no i tu zaczęły się schody byłem w BPH i od razu "nie ma Pan konta to nie ma szans na realizacje trzeba być naszym klientem żeby realizować czeki" to ja się zastanawiam jak bym miał konto to bym podał google i by mi przelewali ale to nic poszedłem do PKO no i tam już lepiej po czterdziestu minutach czekania na tą Panią co obsługuje powiedziała mi że można zrealizować czek ale to bedzie mnie kosztowało za operacje ~10zł z groszami coś tam i jeszcze 22 dolary na jakieś śmieszne ubezpieczenie banku tego z którego będą przesyłane pieniądze no i jeszcze co mnie zdziwiło trzeba czekać na czek 3 miesiące a ja do niej przez 3 miesiące to ja jeszcze bede tu dwa razy.

A teraz pytanie zapłacić te 10zł i 22 dolary i czekać 3 miesiące ?

a może da się jakoś zrobić anulować ten czek i przelać tą kase na konto ?

bo postanowiłem sobie założyć konto bo jak bede miał tak z każdym czekiem to ja dziękuje

ktoś ma konto w mbanku ? o te ??

bilbord_opublikuj_mini.png

nie czekac bo to inkaso

isc do innego oddzialu BPH, lub do BISE banku. Tam nie robią problemów.

u mnie w mieście nie ma innego oddziału a banku BISE nie ma

Dziwne - zawsze mialem takie mile wspomnienia z BPH z czekami

no ale nie w Ostrołęce

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności