Skocz do zawartości

cuda w google

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

do niedawna miałem 1sze miejsce w goglatce pod swoja frazą teraz spadłem na 3cie : :cry: ale mniejsza z tym, chodzi o to że pod tą frazą wyżej od mojej strony jest zindexowana strona , która według wszelkich reguł nie powinna trafić tak wysoko ! :shock: bo ani PR ani LP ani meta tagi tego nie dokumentują . Może mi ktoś odpowiedzić co jest grane ????

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

A moze podac fraze i strone. Z fusow ciezko jest wrozyc

:) fraza w stopce

a tutaj stronka pod którą spadłem https://f.heh.pl/forum37.html

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Jedyne co cos mowi to: allinanchor:przepisy kulinarne

jeden tylko ? :shock: coś mi tu nie gra , a co najgorsze za cholere tego nie rozumiem

korzystają z Linkora, to jest jedyny powód

dzięki za wyjaśnienie, jak widać ten linkor chyba jest opłacalny

:?:

teraz nasuneło mi sie jedno pytanie, czy jak google sie kapnie że coś nie gra i strony niemerytorycznym contentem lecą w góre to nie zabanuja takich stron ? wobec powyższego czy nie zablokują tego Linkora ??

wobec powyższego czy nie zablokują tego Linkora ??

jak na razie to problem nie jest linkor, ale Co-op, jest tam "trochę" więcej stron i jak na razie nie zapowiada się na bana dla użytkowników tego systemu

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Prównaj:

search.msn.com/results.aspx?FORM=MSNH&srch_type=0&q=link%3Ahttp%3A%2F%2Ff.heh.pl%2Fforum37.html

z

search.msn.com/results.aspx?q=link%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.smacznie.com&FORM=QBNO

będziesz miał odpowiedź

link:domena w googlach jest aktualizowana raz na jakiś czas (kilka tygodnI), a w MSN na bierząco wieć jak chcesz obserwowac postępy misisz uzywać MSN'a :-(

Bo sa stare i znane google o wiele dluzej. :D  Wiec dziala mechanizm zaufania.

1)Teoria Revelant Site (może być moja) czekałem 7 miesiecy na 1 miejscówkę mimo wielu okoliczności ot taka teoryjka

Jak strona jest długo na 1 miejscu nie tańczy w dół i w góre wyprzedza konkurencje na odległość to po jakimś czasie mimo utraty linków jakby miała status czasowego immunitetu-moja teoria

2)Sa potentaci u nas którzy mają po 100000 linków i wiecej i obchodzą się bez systemów linkujących bo poco

Trzeba by było miec masakrującą wagę w tych systemach żeby ich przebić

-tak z grubsza

Jak dużo pozycjonujesz to i systemy lnków nie pomogą spadające wagi itp

To raczej narzędzia wspomagające ważne ale w pewnych kategoriach nie przesądzą

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

hmmm moja strona po jakimś miesiącu od zaistnienia wskoczyła na 1sze miejsce w goglarce a teraz tańczy od 1szego do 3ciego miejsca i stoi wyżej od innych stron majacych wyzszy PR , co prawda cały czas dodaje linki gdzie tylko sie da a PR jak stoi tak stoi na 3jce :D dlatego sie obawiam dalszych spadków

To raczej narzędzia wspomagające ważne ale w pewnych kategoriach nie przesądzą

jakie narzędzia wspomagające masz na mysli ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności