Skocz do zawartości

Optymalizacja forum - nowe.

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Nie wiem czy to się nadaje - ja np.uważam, że słowa kluczowe w adresie to dość przydatna spraw- i dzisiaj bawiłem się phpBB.. co wyszło ? coś takiego:

https://www.pz.icx.pl/forum/viewforum.php?f=8

zobaczcie na linki do poszczególnych tematów. Myślicie, że jest to godne opublikowania ? Jeśli tak, to napiszę arta/posta jak to zrobić.

pozdr.

zobaczcie na linki do poszczególnych tematów. Myślicie, że jest to godne opublikowania ? Jeśli tak, to napiszę arta/posta jak to zrobić.

Już gdzieś to widziałem w internecie. Sam to mialem tyle ze na wersji by przemo :-)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Eh ;]

Lubię wymyślać coś, co już zostało wymyślone. Przypomnisz sobie nazwę modu/skryptu ?

Bo chciałbym sprawdzić, jak tam wygląda zabawa z parametrami. Bo ja sobie olałem parametry i tylko główne topici nazywam w dany sposób. Nie patrzę na parametry. Chciałbym się dowiedzieć, jak to wygląda: jeśli możesz, to będę wdzięczny.

pzodr.

Witam !

Nie wiem czy to się nadaje - ja np.uważam, że słowa kluczowe w adresie to dość przydatna spraw- i dzisiaj bawiłem się phpBB.. co wyszło ? coś takiego:

https://www.pz.icx.pl/forum/viewforum.php?f=8

pozdr.

Przez takich spamerów Google musi kombinować i wszyscy na tym tracimy...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Przypomnisz sobie nazwę modu/skryptu

fisher mod / to był francuski mod

Przez takich spamerów Google musi kombinować i wszyscy na tym tracimy...

co to za spam? chyba nie czytałeś temat temat

spam w wyszukiwarkach

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności