Skocz do zawartości

home.pl i AdWords

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Interesuje mnie jeden wpis na stronie home odnośnie AdWords

https://home.pl/promotions/adwords

# W przypadku wyboru przelewu bankowego jako metody płatności, aktywacja kuponu wymaga ponadto dokonania płatności w kwocie 40 zł.

Ciekawe jest to, że ja wybrałem przelew ale nic nie wpłaciłem, a mimo to uruchomiłem kampanię i strona wyświetla się w google... o co tu może chodzić ?

W zakładce 'Dokonaj płatności' mam informację:

"Jeszcze nie otrzymaliśmy płatności dla następujących numerów referencyjnych, które wygenerowałeś uprzednio: XXXXXXX dla kwoty 40.00" ale czy to do czegoś zobowiązuje ? Przecież jak wykorzystam pieniądze to reklamy przestaną się wyświetlać...

Druga sprawa to czy "Kwota do zapłaty" to jest kwota, którą muszę zapłacić ? Mam -180zł

Pozdrawiam

A no widzisz - chodzi o to, że opłata aktywacyjna jest pobierana z kodu promocyjnego.

Druga sprawa, to -180 to to co oni mają Ci 'zapłacić' na reklamę ;)

Wypełnienie polecenia przelewu na koncie adwords do niczego nie zobowiącuje - i tak jak skończy się ten kod pewnie kupisz nowy od loopa :D

to wiem, że opłata aktywacyjna 20zł jest pobierana z kuponu ale interesuje mnie ten punkt

# W przypadku wyboru przelewu bankowego jako metody płatności, aktywacja kuponu wymaga ponadto dokonania płatności w kwocie 40 zł.

który zresztą w ogóle nie ma przełożenia na całą sytuację

to wiem, że opłata aktywacyjna 20zł jest pobierana z kuponu ale interesuje mnie ten punkt

który zresztą w ogóle nie ma przełożenia na całą sytuację

widocznie ta seria nie wymagała wpłaty. zazwyczaj jednak jest wymagana i reklamy się nie wyświetlają jeżeli nie dojdzie przelew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności