Skocz do zawartości

[Prywata] Ubezpieczenie OC samochodu w Link 4

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kończy mi się ubezpieczenie OC i zamierzam skorzystać z innego ubezpieczyciela niż PZU gdzie ceny są jak na Batorym dlatego interesują mnie opinie użytkowników korzystających z alternatywnych ubezpieczycieli np. Link 4.

Ma Ktoś jakieś doświadczenie praktyczne z ubezpieczycielem Link 4 ?

Pzdrawiam ALL

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

chyba nie ten dzial...
Sorewicz.. miało iść w Pogaduszki wiec poproszę Moda o przeniesienie;

OC tyczy samochódu osobowego.

Przykładowo w moim przypadku wychodzi 1 rata z 2 rat:

PZU: 709 zł;

Link 4: 550 zł;

Poczta polska: 456 zł;

W Link 4 "mydlą" oczy dodatkowymi usługami jak drobna pomoc w domu w przypadku pęknięcia rury, ubezpieczenie szyb w aucie no i holowanie w razie dzwona.... Na poczcie tego nie ma.

Wiec jestem ciekaw jak w praktyce wyglądają te usługi Link 4 i stąd ten topić :D

/* Ale jazda... w reklamie adsense w topicku pojawiły się reklamy z OC i AC */

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mnie wyszło taniej niż w link4 w Hestii.

https://www.hestia.pl/

Polecam się zorientować, no chyba że zapadła już decyzja osteteczna na link4 :) Masz już jakieś zniżki?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

mi przez mbank wyszło o prawie 100zł taniej niz w compensie i to przy płatności miesięcznej

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Trzeba zaczac od tego ze Link 4 nie robi kasy tylko na ubezpieczeniach - oni robia kase sprzedajac bazy danych kierowcow ! Zanim dowiesz sie o cene ubezpieczenia wypataja sie o setki szczegolow - nie wiem co ma cena ubezpieczenia do mojego statusu materialnego i rozmiaru kolniezyka :]

Po setkach pytan na bazie ktorych buduja sobie niezla baze otrzymalem cene wyzsza niz w PZU - no coz - telewizja klamie :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

To fakt, żeby dowiedzieć się o stawkę OC w Link 4 trzeba podać dane personalne i wyrazić zgodę na ich przetwarzanie a do tego ich przedstawiciele rzekł bym bardzo nachalnie podchodzą do potencjalnego klienta co mnie zaraz irytuje. Co do cennika to jednak jak dla mnie jest wiele taniej niz. w PZU.

Tylko jestem ciekaw jak wygląda faktycznie obsługa z ich strony w razie potrzeby.

Liczyłem, że ktoś poszkodowany się na ten temat wypowie.

Ja polece samopomoc - bylem poszkodowany i to konkretnie bo nie wiele brakowalo zeby auto poszlo do kasacji. Spisujemy wszystko i okazalo sie ze sprawdza ktory zmasakrowal mi samochod byl ubezpieczony w samopomocy - mocno mnie to wku***rzylo bo sadzilem ze bedzie problem. Wycenili szkode, pokryli koszty naprawy, zadnych sprzeciwow, zaplacili za auto zastepcze - super.

Samopomoc jest tania i przekonalem sie ze profesjonalna ;)

ps. skorzystaj z tego: https://www.komentuj.pl/strona.php?site=www...amp;x=0&y=0

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności