Skocz do zawartości

NETfirms.com HOSTING

an2

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie kozystal ktos z tego hostingu na NETFIRMS

dla mnie jest ok, dobre parametry gratisowe domeny,

ostatnio kupilam sobie advance za 119,40$

100gb transfer per mo :twisted:

nurtuje mnie 1 kwestja

oczywiscie placi sie karta kredytowa,

przyslali mi maila po 3 dniach,

We are dedicated to ensuring the confidentiality and protection of your

private information and prevention of identity theft. For this reason

we ask you to contact our billing team within the next 3 days, so that

we may complete your order.

na poradnym czacie gostek odpisuje:

Ryan: In order to prevent the rise of fraudulent activity there are some criteria that must be passed before an order is approved. If the criteria are not met the order is flagged.

Ryan:

Ryan: Your order was flagged, thus we require proof of ownership of the credit card being used. If you do not feel comfortable faxing the credit card (fax number _____) then you may scan the credit card (front and back) and send it as a jpeg file to us at billing@netfirms.com . Once the credit card has been verified your order will be approved.

Ryan:

Ryan: We apologize for the inconvenience. Unfortunately, we must take these measures in order to protect you and our customers.

mmmmh nie znam canadyjskich obyczajow ....alke to chyba przegiecie z ta karta ...albo cos zle rozumiem :evil:

mial ktos moze podobny problem??

Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna!

h.Heine

Witam

oczywiscie placi sie karta kredytowa,

mmmmh nie znam canadyjskich obyczajow ....alke to chyba przegiecie z ta karta ...albo cos zle rozumiem :evil:

Przefaxowanie czy wyslanie skanowanej karty kredytowej czy ID ze zdjeciem dosc czesto wymagaja - zwlaszcza przy wiekszych zamowieniach z miesiecznym billingiem.

Zaslon z tylu tylko kod CVV - jak bedziesz wysylal.

pozdrawiam

Sylwester

Praca - Przetargi - Senior

myslalem ze to pewnie ryan z australli ale skoro to canada to nie to :-), bo gdyby to byl ten ryan to lepiej uciekaj dalej niz mozesz,

skorzystalem z pewnej takiej sobie firmy, ktora byla super meile w 24 h, wplacilem sobie kase karta, teraz robia fochy ze odpisza a serwis w 24 g juz nie dziala, odp zero, a czesc z nich byla wrecz lekcewazaca, w jednym nawet napisali ze skoro nie podobaja sie mi ich uslugi to moge zrezygnowac, tylko szkoda ze kurde kasy niechca zwrocic mimo ze wina lezy po ich stronie.

Zaplacilem 7 dni temu, mam inny system, zloze reklamacje na karte kredytowa ze platnosc jest bledna, zeby ja wycofali i za miesiac kase i tak dostane.

o wlasnie - ze sie tak dolacze z zapytaniem - z jakiej karty robicie przelewy do usa i ile kosztuja ? bo ja robie przez western union ale troche mi glupio wysylac ludzi z dowodem osobistym zeby latali po okienkach za jakimis smiesznymi dla nich kwotami

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

witam

o wlasnie - ze sie tak dolacze z zapytaniem - z jakiej karty robicie przelewy do usa i ile kosztuja ?  bo ja robie przez western union ale troche mi glupio wysylac ludzi z dowodem osobistym zeby latali po okienkach za jakimis smiesznymi dla nich kwotami

Ja place Visa Classic z Lukas-a - ale to ciezko dostac. Problemow jeszcze z autoryzacja nie mialem.

Kumpel uzywa jakies karty wirtualnej z Invest banku. Sa jaja z niektorymi prowajderami bo trzeba im kod podawac autoryzacyjny ( gosc robiac tranzakcje billingowa w US blokuje kase na koncie na 7 dni - ale jej nie dostaje - dopiero jak sciagniemy z centrum bankowego kod autoryzacji i podamy gosciowi to moze dostac ta kase ).

Smieszne to jest ale sie przydaje - raz zbillingowano nam na dedyku instalacje dodatkowych dyskow wiec mozna bylo to wyjasnic i jeszcze raz tranzakcje puscic.

Tak samo masz w mbanku karte wirtualna - ktora zasilasz kasa i tylko do tej wysokosci mozesz miec rachunek - ale jak z placeniem tym przez siec to nie wiem - bo nie uzywam.

pozdrawiam

Sylwester

Praca - Przetargi - Senior

bo ja sobie nie dawno zalozylem konto w banku PEKAO - tyz z zubrem - wszysto jest super jestem bardzo zadowolony, na koncie mam opcje "przelew do US" - mam nadzieje ze to jest wlasnie to i ze mi nie naliczy jakiejs kosmicznej prowizji :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

heheh dobre dobre :-) heh to jest w pewnej formie united states ;-) co miesiac przelewajac do United Sates kase bez prowizji ;-) łza mi sie kręci w oku wiedząc ile muszę oddać za nic, to bardzo okrutne uczucie.

Ale teraz jestem cwanszy i kupuje komputery i inne takie zamiast placic do united states od poland ;-)

szookpl

myslalem ze to pewnie ryan z australli ale skoro to canada to nie to :-), bo gdyby to byl ten ryan to lepiej uciekaj dalej niz mozesz,  

:) fu*k, ten koles na czacie co obsluguje billingi to tez ma ryan na imie,

ale serwis jest ok tylko platnosci jakies lewe, canada/ toronto ...z australi chyba mial by daleko,

Intruder2600 z przelewami, u mnie jest tak ze w bank zachodni wbk

taki przelewik to min. 130pln (bubel jak shit)

ale wypukla(embusowana) placi sie bez prowizji wiec jest ok...

nurtuje mnie tez kwestia czy da rade placic w sklepach ktore przekierowuja na pay pal bo polski na liscie nie ma, a na kartach embusowanych nie ma info o kraju wiec moze da rade...moze komus sie juz udalo

;)

moze mi sie uda :twisted:

Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna!

h.Heine

nie testowalem ale chyba mbankowa internetowka daje mozliwosc platnosci paypalem gdzies to czytalem jak ja kupowalem, kosztuje 25 ZL JEST FAJNA I bezpieczna bo dopiero jak chcesz wplacic gdzies kase przez internet umieszczsasz na niej odpowiednia kwote jak w danym czasie tej kwoty nie wplacisz wraca na konto glowne

nie testowalem ale chyba mbankowa internetowka daje mozliwosc platnosci paypalem gdzies to czytalem jak ja kupowalem, kosztuje 25 ZL JEST FAJNA I bezpieczna bo dopiero jak chcesz wplacic gdzies kase przez internet umieszczsasz na niej odpowiednia kwote jak w danym czasie tej kwoty nie wplacisz wraca na konto glowne

Żadna polska karta nie nadaje sie do Paypala. Osobiscie do płatności do USA używam zawsze mBankowej eKarty. Loguje się, ładuje kartę do kwoty, którą chce zapłacić. Płacę, a resztę kasy zwracam z powrotem na konto. Nie ma problemu z rebillowaniem karty czy próbą ściągnięcia większej kasy niż trzeba :)

Płatności kartami kredytowymi są zawsze kłopotliwe dla sprzedającego. W przypadku fraudów są potem kłopoty, więc wielu chce się zabezpieczyć na różne sposoby. Karty z innych krajów niż Kanada i USA mogą być dla nich podejrzane. Skan karty to dość częste (choć złudne) zabezpieczenie. Jak ktoś wspomniał - jak będziesz robić skan, nie zapomnij zakryć CVV2. W przypadku następnego billowania tej karty, nie będą już tego wymagać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności