Skocz do zawartości

VPS bez znajomości obsługi...

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

w cenie jest :

instalacja directamina, instalowanie poprawek bezpieczenstwa, monitorowanie dzialajacych uslug na serwerze i reakcja w przypadku jakis problemow z dana usluga (www/poczta/sql/itp.)

Czyli można przez to rozumieć, że oferujecie administrację taką jak w przypadku zwykłego hostingu gdzie nic mnie nie obchodzi a jak coś nie działa (oczywiście od strony technicznej) piszę maila i wy się tym zajmujecie ?

Tak, zgadza sie

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozpusta ja na VSERWER S w puretec mam kilka serwisów łącznie około miliona wywołań dziennie i nie ma problemów ze stabilnością. Nawet najstarsze, źle napisane strony działają szybko w godzinach szczytu. Użycie CPU w tych godzinach 70-90%, ale zastojów nie ma.

Nie używam co prawda PHPBB i innych gotowców.

Polegam na swojej twórczości ;) I nie robie nie potrzebnych połączeń do bazy bardzo lubię się z cache ;p Z gotowcami takie problemy mogą występować.

Przy następnym VPS, który będę musiał prawdopodobnie za kilka miesięcy nabyć zastanowię się nad proVPS w końcu trzeba wspierać ludzi ze swojego miasta ;) Do tego czasu pojawi się też pewnie więcej opinii na ich temat.

I z moich okolic jest ta firma ;)

A tak ogólnie to przeniosę tam skrypt php-fusion... I napiszę Wam opinię za pewien czas...

Jak narazie to bardzo podoba mi się podchodzenie do klienta... Wporządku ludzie...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Rozpusta widzisz, Tomasz (tmbnet/puretec) ma taki "przyjacielski" stosunek do klienta ;) I darzy każdego zaufaniem.

Już się nieraz przekonałem ja i znajomi, którzy nie mając na starcie kasy na utrzymanie dużego serwisu byli trzymani na zwykłym współdzielonym hostingu mimo używania 90% mocy maszyny przez kilka miesięcy, aż projekt zaczął przynosić zyski i przenieśli się na dedyka ;p I przynosi im to profity, właśnie z takiego polecenia trafiłem do nich ja i trafiają inni moi znajomi.

Ja do konta reseller miałem dostęp około 3-4 tyg po zakończeniu ważności ;)

Jedyne co kuleje w ich usługach to brak panelu z informacją o ważnościach i terminach płatności :( Trzeba samemu pilnować. Może przypominają na kilka dni przed upływem ale ja zawsze płacę miesiąc przed upływem terminu ważności i nie miałem szansy się przekonać.

I z przyjemnością dopłacam te 50-100 PLN więcej niż bym kupował VPS bezpośrednio w webperoni.de

maqlev a provps.pl ma coś wspólnego z easyisp ???

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wały Piastowskie 1 to zieleniak jak dobrze pamiętam. Więc co najmniej serwerownia w tym samym budynku :D

Aczkolwiek firma inna.

Artnet(easyisp) znam od strony stałych łącz z przed 4-5 lat i hostingu tam nie będę miał nigdy;p Oj narzekali goście kilku kafejek internetowych na łącza gdy były przez artnet :D I to zarówno w gda i sop. Może przez te lata coś się zmieniło :D

no to jak nie mają nic wspólnego z easyisp to wezme na próbe :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wały Piastowskie 1 to zieleniak jak dobrze pamiętam. Więc co najmniej serwerownia w tym samym budynku :D

Aczkolwiek firma inna.

Artnet(easyisp) znam od strony stałych łącz z przed 4-5 lat i hostingu tam nie będę miał nigdy;p Oj narzekali goście kilku kafejek internetowych na łącza gdy były przez artnet :D I to zarówno w gda i sop. Może przez te lata coś się zmieniło :D

jeszcze raz dementuje wszelkie powiaza z easyISP.pl. Serwerownia nie jest takze ta sama, jedynie budynek sie zgadza. Lacza mamy od innych dostawcow, inni pracownicy oraz inna firma.

Miałem napisać opinię... przynajmniej obiecałem... ;)

Konto miałem w tej firmie ok 5 dni. Strona była na skrypcie PHP-Fusion, liczyła w miesiącu ok 170 gb transferu. Baza danych 16 mb, zaś 50 mb zajmowało ftp. Oferta za 99 zł netto oraz 199 zł netto była hmm... "za słaba" na tą stronkę, więc została tylko ta najdroższa w cenie 399 zł netto. Niestety zrezygnowałem z najwyższej oferty ze względu na brak funduszy. Kontakt oraz pomoc techniczna jest bardzo dobra. Polecam tą firmę i pewnie do niej wrócę jak będę tworzył nową witrynę...

Pozdrawiam... ;)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności