Skocz do zawartości

VPS bez znajomości obsługi...

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam jaka jest możliwość zarządzania VPS-em ??

maglev, czy oferujecie jakiś panel (poza oczywiście DA) ?? - jaki ? czy jest możliwość zapoznania się z nim ?

a o jakie dokladnie zarzadzanie chodzi (jakie funkcje)? udostepniamy panel z mozliwoscia start/stop/restart root vpsa oraz mozliwoscia jego reinstalacji (wybor roznych dystrybucji). Niestety nie ma mozliwosci przetestowania, poniewaz nie ma konta testowego u nas.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zróbcie demo statycznego panelu :) Klientom się spodoba zobaczyć co będą mieli po zakupie VPS'a i czy dadzą sobie radę z restartem np.

Udostępniacie dostęp do panelu DNS? I lub wpisy wildcard na DNS'ach?

zarzadzanie jest dwupoziomowe:

1. poziom pierwszy - nasz panel - gdzie mozna restartowac vpsa, zmieniac system itd (obsluga jego jest banalna i kazdy sobie z nim poradzi)

2. poziom drugi - panel zainstalowany na vpsie - tutaj Klient moze sobie wybrac Direct Admina (gdzie ma dostep do wszystkich mozliwych funkcji - w tym do poziomu admina w panelu) lub tez dowolony inny panel (ale wtedy sam musi go sobie zainstalowac)

Ustawienia dnsow, itp. - od tego jest wlasnie panel do zarzadzania - np. Direct Admin

Witam

Kupiłem Vps'a w Provps.pl na miesiąc głównie ,żeby zobaczyć ,przetestować itp zanim przeniosę swój serwis.

Jako że jestem bardzo dociekliwy męczyłem wiele razy support który odpowiadał na moje mejle w ciągu 5-10 minut.

Ram gwarantowany nie tylko na papierze.Z tego co mi wiadomo serwerek stoi na Dellu z Xeonami :).Z osiedlówki pingi 7-12 i zero lossów.Jeśli tak będzie dalej to ja zostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności