Skocz do zawartości

Google Day

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Planuję wycieczkę do WWy na konferencję Google, czy ktoś z Trójmiasta dostał zaproszenie i również się wybiera? Mam 3 wolne miejsca w samochodzie, w grupie zawsze weselej i bezpieczniej.

Wyjazd koło 4 rano w przyszły czwartek, powrót tego samego dnia w nocy lub nastepnego (do ustalenia).

Czekam na PW.

PREMIERA, ZAJRZYJ KONIECZNIE*

Coś zupełnie innego:

Ręceprecz Odtybetu

*klikajac w mego refa nic nie tracisz, a ja mam 10%, dzięki :)

przepraszam za offtopic - moglbys podac linka do strony tej konferencji ?

Niestety, zespół Adwords przysłał tylko pdfa informacyjnego z kluczem rejestracyjnym oraz link do strony z rejestracją.

Konferencja nie jest otwarta, zaproszenia były rozsyłane dla największych klientów GA w Polsce (prawdopodobnie 200).

PREMIERA, ZAJRZYJ KONIECZNIE*

Coś zupełnie innego:

Ręceprecz Odtybetu

*klikajac w mego refa nic nie tracisz, a ja mam 10%, dzięki :)

Było super! Co prawda opuściłem bankiet ;( Ale Google pokazało klasę. Prelekcje ciekawe - no i udało im się zaangazować 500 osób do tego stopnia że walili jak szaleni pałeczkami w piłki ;) Kilka pomysłów na nowy biznes juz mam ;) i do starych też :D

A po wpisaniu w google frazy 'google day' odnajduje sie .. forum :E

trochę info i zdjęcia tutaj: https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/google-day-w-polsce/

Przewinęło się kilka informacji, które mogą być przydatne prowadzącym kampanie w AdWords - są na blogu.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

Szkoda że tak późno pojawiły się wasze wpisy na forum...

Z Kyo, lordembart'em oraz innymi userami forum bardzo chętnie bym się spotkał na miejscu.

W przyszłym roku trzeba zorganizować wewnętrzne spotkanie PiO na Google Day ! ;)

Pozdrawiam

Cez

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności