Skocz do zawartości

[sprzedam] Stronę internetową

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

www.wlatcy.net - Polski serial animowany.

Zalety strony www.wlatcy.net

-Wysokie miejsca w wyszukiwarce google pod frazami: włatcy móch, wlatcy moch, władcy móch, forum włatcy móch, kreskówki, czesio, anusiak itd.

-Dziennie strona zalicza około 50.000 - 75.000 odsłon według Google AdSense.

-Strona posiada PR=3 i jest bardzo mocno podlinkowana. Dostaniesz listę zakupionych oraz aktywnych linków pozycjonujących!

-Witryna zrobiona w PHP-Fusion, przyjemna grafika, prawie 3.000 zarejestrowanych użytkowników, wywiad z zespołem Behavior, zadbane forum itd.

-Strona istnieje od grudnia 2006 więc nie była robiona z myślą o sprzedaży! Sprzedaję dlatego, ponieważ zbliża się sesja na studiach.

-Na stronie znajduje się spora ilość avatarków, tapet na pulpit, rysunków narysowanych przez użytkowników itd.

-Aż 30 prac do dodania w Panelu Admina. Ja dodawałem 1 pracę dziennie na stronę. Każda praca dodana została sprawdzona!

-Co jeszcze ciekawego? Zapraszam na www.wlatcy.net i sam oceń!

Po wygraniu otrzymujesz:

-Domenę www.wlatcy.net zarejestrowaną do grudnia 2007

-Zrzut bazy danych + pliki, które znajdują się na ftp. (wysyłam na płycie pocztą)

-Nie otrzymujesz konta hostingowego.

Więcej informacji na PW lub neon103@gmail.com

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności