Skocz do zawartości

Presell - Technetium

wczechowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzyłem potwora (w dobrym tego słowa znaczeniu :soczek: ) a oto on : https://precel.mebleplus.com.pl/ - dzisiaj zaczynam do niego linkować

Moja prośba do Was ! Na innych moich preclach zauważyłem ogromną ilość duplikatów - to nie mi robicie "krecią" robotę lecz sobie - PROSZĘ - wysilcie sie odrobinę i starajcie się robić unikalne wpisy ;)

Oczywiście proszę jak zawsze o uwagi na PW (Tylko nie bijcie mocno)

Pozdrawiam i do zobaczenia w serpach :)

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

• 2 tygodnie później...
Moja prośba do Was ! Na innych moich preclach zauważyłem ogromną ilość duplikatów - to nie mi robicie "krecią" robotę lecz sobie - PROSZĘ - wysilcie sie odrobinę i starajcie się robić unikalne wpisy :)

Powielany w wielu miejscach content można osiągnąć na artykularnia.pl czy w artelis.pl lub eioba.com, jeden raz pisząc tekst i udostępniając go tam. Gdyby precle miały mieć taki właśnie powielany content, to po co by mialy powstawac? :)

Przyłączam się do prośby o unikalne wpisy, żeby rzeczywiście precle miały sens...

Moja prośba do Was ! Na innych moich preclach zauważyłem ogromną ilość duplikatów - to nie mi robicie "krecią" robotę lecz sobie - PROSZĘ - wysilcie sie odrobinę i starajcie się robić unikalne wpisy :)

Powielany w wielu miejscach content można osiągnąć na artykularnia.pl czy w artelis.pl lub eioba.com, jeden raz pisząc tekst i udostępniając go tam. Gdyby precle miały mieć taki właśnie powielany content, to po co by mialy powstawac? :shout:

Przyłączam się do prośby o unikalne wpisy, żeby rzeczywiście precle miały sens...

ArtLab - Jeden z nielicznych wiedzących o co biega <brawo> mam nadzieję że takich osób bedzie coraz wiecej a nie tylko ctr+c i ctr+V <zły>

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
To pomagam troche zareklamować precla i firmę Technetium:;)

Nieetyczne pozycjonowanie Technetium

Przyłączam się do apelu, aby tego Pana ignorować ;)

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

To pomagam troche zareklamować precla i firmę Technetium::)

Nieetyczne pozycjonowanie Technetium

Przyłączam się do apelu, aby tego Pana ignorować :P

Własnie ! ignoruj moje precle - bo powielasz content w każdym z nich - wywalam WSZYSTKIE WPISY W NICH ;)!;)!;)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności